A társaság az értékesítés sikeres lezárása után kéri részvényeinek bevezetését a Budapesti Értéktőzsde standard kategóriájába. A cég alaptőkéje 5,2 millió darab 10 forint névértékű törzsrészvényből áll.
Hétfő
2014.08.25.
Nyilvános részvényértékesítést tart szeptemberben Schobert Norbert cége, amely a sikeres kibocsátás után kérvényezi részvényeinek a tőzsdei bevezetését.
 

A Magyar Nemzeti Bank engedélyezte a Norbi Update Lowcarb Nyrt. törzsrészvényeinek nyilvános forgalomba hozatalát. A részvényeket  szeptember 8-26. között 990 forintos árfolyamon jegyezhetik magán- és intézményi befektetők – tájékoztatta a Buda-Cash Brókerház Zrt., a részvényértékesítés vezető szervezője az MTI-t. Az értékesítésben a Buda-Cash mellett az Erste Befektetési Zrt., a Random Capital Zrt. és a Reálszisztéma Zrt. közreműködik.

A Norbi Update Lowcarb Nyrt. 2013. évi nettó árbevétele 425,6 millió forint volt. A társaság 103,1 millió forint üzemi eredményt ért el tavaly, adózott eredménye pedig 94,3 millió forint volt. Bevételei négy fő tevékenységi területről származnak: hazai és külföldi franchise bolthálózat jutalékából, ételkiszállítás jutalékából (Teletál Ételfutár), továbbá egyéb bevételekből, mint jogdíjak, fellépések, szponzoráció és egyszeri franchise díjak.