Az Interface egyedi számladiszkontálási rendszerével rövidlejáratú működő tőke finanszírozást biztosít elsősorban kisvállalkozások számára. Napjainkban az Interface közel 200 franchise irodával rendelkezik az Egyesült Államok, Kanada, Ausztrália, Új-Zéland, Szingapúr, Nagy-Britannia és Írország piacain.
Hétfő
2014.08.04.
Az Interface Financial Group készen áll, hogy egyedi számladiszkontálási szolgáltatásával belépjen a magyar piacra.
 

Az 1972-ben alapított Interface Financial Group az egyik vezető nemzetközi vállalat, amely elsősorban a kisvállalkozások és egyéni vállalkozók korai fejlődési szakaszában nyújt pénzügyi szolgáltatásokat. Különleges számladiszkontálási szolgáltatásával az Interface világszerte közel 200 franchise irodával segít felgyorsítani a vállalkozások cash flow-ját, javítani fizetőképességüket, valamint biztosítani a könnyebb tőkéhez való hozzáférést.

Az Interface Financial Group 1990-ben indította el franchise rendszerét, melynek segítségével sikeresen jelent meg a nemzetközi piacokon. „Ma közel 200 franchise üzlettel jelen vagyunk Kanada, az Egyesült Államok, Mexikó, Szingapúr, Ausztrália, Új-Zéland, Írország és az Egyesült Királyság piacain. Tervünk a nemzetközi franchise hálózat fejlesztése és további piacokon való megjelenés” – mondta el egy interjúban David Banfield, az Interface Financial Group elnöke. A vállalat azt tervezi, hogy franchise partnerekkel együttműködve Magyarországon is elindítja szolgáltatását.

Az Interface franchise partnerévé váláshoz szükséges belépési (franchise) díj hazánkban 39 ezer dollár (kb. 9 millió Ft), ami a nemzetközileg elismert márka használati joga mellett magába foglalja a teljes (több mint 40 év tapasztalatára épülő) know-how átadását képzések és tréningek formájában (2 nap az Interface székhelyén, 3-5 nap a franchise átvevő helyszínén), valamint folyamatos támogatást az üzleti találkozók, call-center, tele-marketing, informatikai- és marketingeszközök terén.

Az ideális franchise átvevő profilja Magyarországon olyan, biztos üzleti háttérrel rendelkező vállalkozót jelent, aki képes az önálló munkavégzésre és – minekután a siker a hosszú távú ügyfélkapcsolatok kialakítására épül –átlagon felüli kommunikációs és kapcsolatteremtő készséggel, képességgel rendelkezik. 


népszerű a fórumban