2014.08.04.

Franchise partnert keres az Interface

Az Interface Financial Group készen áll, hogy egyedi számladiszkontálási szolgáltatásával belépjen a magyar piacra.

Az 1972-ben alapított Interface Financial Group az egyik vezető nemzetközi vállalat, amely elsősorban a kisvállalkozások és egyéni vállalkozók korai fejlődési szakaszában nyújt pénzügyi szolgáltatásokat. Különleges számladiszkontálási szolgáltatásával az Interface világszerte közel 200 franchise irodával segít felgyorsítani a vállalkozások cash flow-ját, javítani fizetőképességüket, valamint biztosítani a könnyebb tőkéhez való hozzáférést.

Az Interface egyedi számladiszkontálási rendszerével rövidlejáratú működő tőke finanszírozást biztosít elsősorban kisvállalkozások számára. Napjainkban az Interface közel 200 franchise irodával rendelkezik az Egyesült Államok, Kanada, Ausztrália, Új-Zéland, Szingapúr, Nagy-Britannia és Írország piacain.

Az Interface Financial Group 1990-ben indította el franchise rendszerét, melynek segítségével sikeresen jelent meg a nemzetközi piacokon. „Ma közel 200 franchise üzlettel jelen vagyunk Kanada, az Egyesült Államok, Mexikó, Szingapúr, Ausztrália, Új-Zéland, Írország és az Egyesült Királyság piacain. Tervünk a nemzetközi franchise hálózat fejlesztése és további piacokon való megjelenés” – mondta el egy interjúban David Banfield, az Interface Financial Group elnöke. A vállalat azt tervezi, hogy franchise partnerekkel együttműködve Magyarországon is elindítja szolgáltatását.

Az Interface franchise partnerévé váláshoz szükséges belépési (franchise) díj hazánkban 39 ezer dollár (kb. 9 millió Ft), ami a nemzetközileg elismert márka használati joga mellett magába foglalja a teljes (több mint 40 év tapasztalatára épülő) know-how átadását képzések és tréningek formájában (2 nap az Interface székhelyén, 3-5 nap a franchise átvevő helyszínén), valamint folyamatos támogatást az üzleti találkozók, call-center, tele-marketing, informatikai- és marketingeszközök terén.

Az ideális franchise átvevő profilja Magyarországon olyan, biztos üzleti háttérrel rendelkező vállalkozót jelent, aki képes az önálló munkavégzésre és – minekután a siker a hosszú távú ügyfélkapcsolatok kialakítására épül –átlagon felüli kommunikációs és kapcsolatteremtő készséggel, képességgel rendelkezik. 

Franchise partnert keres az Interface

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank