Halkülönlegességek, tengergyümölcsei és sushi

Az Árkád food-court mellett elhelyezkedő étterem megújult választékkal várja a vendégeket – a hálózat hazai éttermeit tekintve itt került elsőként bevezetésre a napi menü, valamint a gluténmentes ételválaszték is.
Csütörtök
31.07.2014
Megnyitotta ötödik magyarországi éttermét a Nordsee, illetve elindult új koncepciója, a Maguro Sushi bár első hazai egysége is.
 

Ötre bővült a Nordsee hazai éttermeinek száma; a halas gyorsétterem hálózat legújabb magyarországi egysége a budapesti Árkád bevásárlóközpont földszintjén nyitotta meg kapuit július elején.  „A Nordsee ötödik, 200 m2 alapterületű étterme már a hálózat központjának legújabb design tervei alapján került kialakításra. A Nordsee németországi központja ezt az éttermet is jelöli majd a 2014-es év legszebb Nordsee étterme díjra” – számolt be a Nordsee-t tagjai közt tudó Magyar Franchise Szövetség. Az idei évben még egy Nordsee Snack shop fog nyílni, várhatóan ősszel Budaörsön, a Tesco ételudvarán.

Névadó márkája mellett a Nordsee az elmúlt években két további koncepcióval is bővítette portfólióját, további lendületet adva nemzetközi expanziójának: a Maguro Sushi by Nordsee éttermek helyben, a vásárlók kívánságainak megfelelően elkészített sushi különlegességekre specializálódtak, míg a Strandcafe kávézók olasz kávét, teákat, limonádét, üdítőket, valamint különleges, (a német hagyományoknak megfelelően) helyben készített szendvicseket, salátákat és süteményeket vonultatnak fel kínálatukban. Hazánkban az első Strandcafe a Westend City Centerben került kialakításra tavaly októberben, az első magyarországi Maguro Sushi bár pedig idén július közepén nyitotta meg kapuit – szintén a Westendben.

A több mint száz éves múlttal rendelkező német gyorsétterem-lánc 2001-ben indította el nemzetközi franchise rendszerét és kezdte meg éttermek nyitását Németországon kívül. A magyar piacon 2008 őszén debütált a márka, azonban 3 év működés után az akkori mester franchise partner Mafish Kft. 2011 végén csődvédelmet kért (addig összesen két egységet nyitottak Budapesten). A cég felszámolására mégsem került sor, a 3R-Shop Kft. megvásárolta a Mafish Kft-t és ezzel a magyarországi franchise jogokat.

Összesen több mint 400 étteremmel a Nordsee olyan nemzetközi piacokon van még jelen, mint Luxemburg, Belgium, Svájc, Lengyelország, Románia, Bulgária, Cseh Köztársaság, Szlovákia, valamint a Közel-Kelet. 


népszerű a fórumban

Új dizájn, új üzlet

Ideje felfedezni a Subway® franchise hálózatában rejlő üzleti lehetőséget! Konferenciát szervez a Subway Budapesten, hogy megosszák tapasztalataikat mindazokkal,...

1 hozzászólás
utolsó 06.03.2018
Az étteremlánc, amely még Barack Obamát is rajongói közt tudhatja

Azoknak, akik érdekeltek a Five Guys által kínált franchise lehetőségekben, érdemes ellátogatniuk a hálózat honlapjára: www.fiveguys.com/franchising.

1 hozzászólás
utolsó 04.10.2016
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 22.08.2016
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 02.08.2014
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 07.11.2013
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 24.10.2013
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 15.07.2013
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 15.07.2013