A Curves koncepció egy olyan, kizárólag nőknek szóló fitneszklubot takar, mely teljes megoldást kínál a fitnesz és a táplálkozás területén. Egy edzés mindössze 30 percet vesz igénybe, amely során egyesítik az erősítő edzést és a folyamatos kardiovaszkuláris mozgást, biztonságos hidraulikus gépek használatával.
Hétfő
2014.07.28.
A Curves vadonatúj gépekkel, modern dizájnnal, valamint nyár végéig kedvezményes belépési díjjal várja a franchise érdeklődőket.
 

A világ legnagyobb nőknek szóló fitneszhálózataként, a Curves franchise több mint 11 ezer klub számára jelentett és jelent a mai napig egy biztos üzleti koncepciót, amely alapján világszerte több mint ötmillió Curves tag igényeit elégítik ki. Magyarországon 2006-ban indult az első kizárólag nőknek szóló fitneszklub, és jelenleg 13 Curves működik a magyar piacon. Azzal a céllal, hogy tovább növelje jelenlétét hazánkban, ezáltal pedig még szélesebb közönségnek tegye elérhetővé klub- és edzésprogramját, a világ vezető fitneszhálózata Magyarország egész területéről keres franchise partnereket – immáron egy megújult gépállománnyal, valamint (egészen augusztus 31-ig) 15 százalékos franchise kedvezménnyel a belépési díj árából.

Most fog eljönni a legjobb klubnyitási időszak az évben, ami a szeptember és október hónapokat jelenti. Ezért időzítettük franchise akciónkat mostanra” – mondta el a magyarországi partnerszalonok koordinálásáért felelős Forgács Miklós. A Curves belépési díj – ami tartalmaz 8 gépet és 8 ”regeneráló dobogót” (együtt a 16 állomásos Curves kört) – Magyarországon eredetileg 37.900 dollár, ami a kedvezményes időszak során (július 23-tól augusztus 31-ig) 32.215 dollárra csökken (kb. 7,5 millió Ft) – így nagyjából 1,3 millió forintot spórolhat, aki most dönt a Curves franchise megvásárlása mellett.

Egy másik újítás, fejlesztés a Curves-nél, hogy a franchise jog vadonatúj gépekkel kerül értékesítésre, amelyek nemcsak egy megújult, modern dizájnt jelentenek, de hatékonyabbak és fenntarthatóbbak is társaiknál. „A dizájn- és technológiai újításokkal, a jobb ügyfélélménnyel, az edzések nagyobb hatékonyságával és erősebb rentabilitással, az új gépek számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek mind a klubtulajdonos franchise partnerek, mind pedig a klubtagok számára” – mondta el Forgács Miklós és hozzátette, hogy a gépek nagyobb ellenállása, időtállósága, és olajmentes kialakításának következtében a karbantartás is jóval egyszerűbbé vált.

Minden vállalkozó szellemű érdeklődőnek érdemes tehát mielőbb cselekedni, hiszen – ahogyan azt egy korábbi interjúban Forgács Miklóstól megtudtuk – egy fitneszklub elindítása átlagosan 2-6 hónapig tart. A Curves fitneszklubok általában már egy-két hónap után profitot termelnek, a klubnyitáshoz szükséges teljes befektetés pedig 2 év alatt megtérül.

További információk a Curves franchise lehetőségről, valamint a csatlakozás előnyeiről és feltételeiről, a franchise katalógusban.