A Golden Arch Award díjat az Orlandóban kétévente megrendezett nemzetközi kongresszus előtti gálaünnepségen, 15 ezer résztvevő előtt Don Thompson, a McDonald’s elnök-vezérigazgatója adta át.
Kedd
15.07.2014
Szabó Gabriella, a McDonald’s nyíregyházi franchise partnere is átvehette a franchise-óriás szakmai díját, a nemzetközi Golden Arch Awardot.
 

Szabó Gabriella, két nyíregyházi McDonald’s éttermet üzemeltető vállalkozó is elnyerte idén a Golden Arch Awardot, amellyel a gyorsétterem lánc a legjobb franchise partnereit ismeri el szerte a világon. Az Orlandóban kétévente megrendezésre kerülő díjátadón összesen 36 franchise átvevőt díjaztak, 24 ország képviseletében.

Szabó Gabriella 1995-ben lett étteremvezető Nyíregyháza első McDonald's éttermében, amelyet 1996 óta már saját vállalkozásában üzemeltet. A régi Nyírfa Áruházban működő étterem sikereit követően az üzlet 2006-ban McCaféval is bővült. A második McDonald's éttermet már tulajdonos-üzemeltetőként Gabriella nyitotta meg 2001-ben a Bujtosi városligetben. A vállalat által tervezett és épített önálló épületben kerttel, játszótérrel, tágas terasszal várja a vendégeket. A két étteremben Gabriella ma közel 100 főt foglalkoztat (egyharmadukat diákmunkásként), és évente hozzávetőleg másfél millió vendéget szolgál ki.

A vállalat emblémájának Arany Íveit (Golden Arches) idéző díjra érdemeseket a McDonald's rendszeréből minden alkalommal több mint 110 országból, több mint 3600 franchise átvevő közül választják ki. A 36 idei díjazott 24 országból került ki, és a nemzetközi hálózat közel 3600 franchise átvevőjének 1 százalékát képviseli. A Golden Arch Award az összpontosítást, a kiemelkedő közösségi szerepvállalást, a munkáltatóként nyújtott kivételes teljesítményt, valamint a pozitív márkakép és a márka iránti bizalom eredményes építését hivatott elismerni. 

A Golden Arch Award a McDonald’s „Oscar-díja”, a legnagyobb elismerés, amellyel a hálózat legkiemelkedőbb franchise partnereit jutalmazza. Szabó Gabriella mostani elismerésével háromra nőtt a kitűntetett magyarországi franchise partnerek száma: korábban Cserháti Gabriella, debreceni, illetve Héjja János kecskeméti franchise partnereket díjazta a világ vezető gyorsétterem lánca. Gabriella 2004-ben, János pedig 2006-ban vihette haza a rangos elismerést, ugyanis éttermeik folyamatosan a legmagasabb szintet érték el a McDonald’s szigorú minősítő rendszerében.


népszerű a fórumban

Új dizájn, új üzlet

Ideje felfedezni a Subway® franchise hálózatában rejlő üzleti lehetőséget! Konferenciát szervez a Subway Budapesten, hogy megosszák tapasztalataikat mindazokkal,...

1 hozzászólás
utolsó 06.03.2018
Az étteremlánc, amely még Barack Obamát is rajongói közt tudhatja

Azoknak, akik érdekeltek a Five Guys által kínált franchise lehetőségekben, érdemes ellátogatniuk a hálózat honlapjára: www.fiveguys.com/franchising.

1 hozzászólás
utolsó 04.10.2016
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 22.08.2016
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 02.08.2014
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 07.11.2013
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 24.10.2013
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 15.07.2013
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 15.07.2013