2014.07.15.

100-ból 1

Szabó Gabriella, a McDonald’s nyíregyházi franchise partnere is átvehette a franchise-óriás szakmai díját, a nemzetközi Golden Arch Awardot.

Szabó Gabriella, két nyíregyházi McDonald’s éttermet üzemeltető vállalkozó is elnyerte idén a Golden Arch Awardot, amellyel a gyorsétterem lánc a legjobb franchise partnereit ismeri el szerte a világon. Az Orlandóban kétévente megrendezésre kerülő díjátadón összesen 36 franchise átvevőt díjaztak, 24 ország képviseletében.

Golden Arch Award díjátadó (középen Szabó Gabriella, jobbján férje, balján pedig Don Thompson McDonald's vezérigazgató) Fotó McDonald's (középen Szabó Gabriella, tőle jobbra férje, balra pedig Don Thompson)

A Golden Arch Award díjat az Orlandóban kétévente megrendezett nemzetközi kongresszus előtti gálaünnepségen, 15 ezer résztvevő előtt Don Thompson, a McDonald’s elnök-vezérigazgatója adta át.

Szabó Gabriella 1995-ben lett étteremvezető Nyíregyháza első McDonald's éttermében, amelyet 1996 óta már saját vállalkozásában üzemeltet. A régi Nyírfa Áruházban működő étterem sikereit követően az üzlet 2006-ban McCaféval is bővült. A második McDonald's éttermet már tulajdonos-üzemeltetőként Gabriella nyitotta meg 2001-ben a Bujtosi városligetben. A vállalat által tervezett és épített önálló épületben kerttel, játszótérrel, tágas terasszal várja a vendégeket. A két étteremben Gabriella ma közel 100 főt foglalkoztat (egyharmadukat diákmunkásként), és évente hozzávetőleg másfél millió vendéget szolgál ki.

A vállalat emblémájának Arany Íveit (Golden Arches) idéző díjra érdemeseket a McDonald's rendszeréből minden alkalommal több mint 110 országból, több mint 3600 franchise átvevő közül választják ki. A 36 idei díjazott 24 országból került ki, és a nemzetközi hálózat közel 3600 franchise átvevőjének 1 százalékát képviseli. A Golden Arch Award az összpontosítást, a kiemelkedő közösségi szerepvállalást, a munkáltatóként nyújtott kivételes teljesítményt, valamint a pozitív márkakép és a márka iránti bizalom eredményes építését hivatott elismerni. 

A Golden Arch Award a McDonald’s „Oscar-díja”, a legnagyobb elismerés, amellyel a hálózat legkiemelkedőbb franchise partnereit jutalmazza. Szabó Gabriella mostani elismerésével háromra nőtt a kitűntetett magyarországi franchise partnerek száma: korábban Cserháti Gabriella, debreceni, illetve Héjja János kecskeméti franchise partnereket díjazta a világ vezető gyorsétterem lánca. Gabriella 2004-ben, János pedig 2006-ban vihette haza a rangos elismerést, ugyanis éttermeik folyamatosan a legmagasabb szintet érték el a McDonald’s szigorú minősítő rendszerében.

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank