A hamburger és a foci szerelmeseinek

A McHome rendelést mobilalkalmazással is le lehet adni, a házhozszállítást pedig egy erre a célra kialakított flotta végzi, amelyben nagy szerepet kaptak az elektromos autók.
Kedd
01.07.2014
A világbajnokság mindig hatással van a vendéglátósok ajánlataira. A McDonald’s is előállt egy különleges szolgáltatással, ezúttal Németországban.
 

Christian Eckstein egyike a McDonald’s franchise partnereinek Németországban és 21, a világ legismertebb gyorséttermi márkaneve alatt működő étterem tulajdonosa. Tavaly novemberben, Eckstein Osnabrück-i McDonald’s éttermében vezették be először, és kezdték el tesztelni a hálózat új házhozszállítási szolgáltatását, a McHome-ot. Új, mert ugyan már létezett házhozszállítás, csak egy korlátozott körben érhető el, és leginkább csak a gyorsétterem-óriás hazai piacán (volt már próbálkozás Ázsia és Egyiptom egyes részein is). A brazíliai labdarúgó VB apropóján azonban, idén májusban, Eckstein ismét bevezette a házhozszállítást, ezúttal a Rheine városban található McDonald’s éttermek kínálják ezt a szolgáltatást.

A McHome hírét – köszönhetően a sok futballrajongónak, de még inkább azoknak, akik a TV előtt követik a világbajnokságot – kitörő örömmel fogadták az Osnabrück-i fogyasztók. Ezt a népszerűséget látva Eckstein úgy döntött, hogy még több vásárló számára teszi elérhetővé a szolgáltatást, így az Emsdetten és Ibbenbüren városokban is bevezetésre került. Igaz, a két említett város lakói csak a futball világbajnokság ideje alatt élvezhetik a házhozszállítást.

Eckstein és csapata további ajánlatokkal és akciókkal is várja a vendégeket: ilyen pl. a Krombacher sörgyárral kötött megállapodás keretében készült és az étterem számára palackozott McHome Krombacher Pils sör, valamint minden 40 eurós rendelés után egy Krombacher Hell típusú sört kapnak ajándékba a vásárlók. Az akció során azért a hölgyekről sem feledkeztek meg: a VB ideje alatt, de csak a játékmentes napokon, a rendelés mellé egy ajándék koktél jár minden hölgynek.

 

Office Depot külső

 

Eckstein előző, májusi akciója után további német városok spekuláltak arról, hogy az ő helyszínükön is elindítja-e majd a házhozszállítást a McDonald’s, azonban a vállalat annyira már nem lelkesedett az ötletért. „Jelenleg nem tervezzük országos házhozszállítás bevezetését” – mondta el akkor a vállalat szóvivője egy nyilatkozatban. „De ez nem zárja ki bármilyen helyi ajánlat lehetőségét. Egy országos házhozszállítási rendszer kiépítése azonban nagy kihívás, különösen a ritkán lakott területeken.” 


népszerű a fórumban

Új dizájn, új üzlet

Ideje felfedezni a Subway® franchise hálózatában rejlő üzleti lehetőséget! Konferenciát szervez a Subway Budapesten, hogy megosszák tapasztalataikat mindazokkal,...

1 hozzászólás
utolsó 06.03.2018
Az étteremlánc, amely még Barack Obamát is rajongói közt tudhatja

Azoknak, akik érdekeltek a Five Guys által kínált franchise lehetőségekben, érdemes ellátogatniuk a hálózat honlapjára: www.fiveguys.com/franchising.

1 hozzászólás
utolsó 04.10.2016
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 22.08.2016
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 02.08.2014
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 07.11.2013
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 24.10.2013
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 15.07.2013
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 15.07.2013