Egyedi franchise konstrukció

„A Coffeeshop Company koncepciója a legkülönbözőbb helyszíneken, formában és méretben ad lehetőséget kávézó kialakítására, a luxus kávéháztól kezdve a mobil egységekig.”
Vasárnap
22.06.2014
Személyre szabott kereskedelmi feltételeket kínál utolsó magyarországi kávéházainak kialakításához a Coffeeshop Company.
 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, magyarországi terjeszkedésének végéhez közeledik a Coffeeshop Company mester franchise tulajdonosa, a Tizia csoport. „Terveink szerint tavaszra már megvalósul az országos lefedettség” – tudtuk meg Szabó Gyulától, a magyarországi hálózatfejlesztés vezetőjétől. A hazai expanzió utolsó fázisában már minden franchise partneri jelentkezés egyedi feltételek alapján kerül elbírálásra, figyelembe véve a lokáció elhelyezkedését, állapotát, a meglévő erőforrásokat és még egy sor további szempontot.

A Coffeeshop Company egyedi kereskedelmi feltételei értelmében személyre/vállalkozásra szabott belépési díj, royalty és befektetés várja a franchise partneri jelentkezőket. „A lokáció méretétől, elhelyezkedésétől, állapotától kezdve a meglévő menedzsmenten át az alkalmazottakig, rengeteg minden közrejátszik a teljes befektetés meghatározásában” – mondta el Szabó Gyula, és hozzá tette „A Coffeeshop Company koncepciója a legkülönbözőbb helyszíneken, formában és méretben ad lehetőséget kávézó kialakítására, a luxus kávéháztól kezdve a mobil egységekig.

A csatlakozási folyamat első lépéseként a franchise központ felméri a kiválasztott lokációt, és egyedi ajánlatot ad a – Coffeeshop Company sztenderdeknek megfelelő – kialakításra, valamint egyedi üzleti tervet és pénzügyi projekciót készít a teljes befektetés és a megtérülés kiszámításához. Egy kávézó kialakítása és elindítása – a legoptimálisabb feltételek teljesülése esetén – már akár 12-15 millió forint befektetéssel is lehetséges.

Egy másik lehetőség a franchise partnerré válásra, ha már működő kávézóval csatlakoznak a hálózathoz, az üzlethelység átalakításával és ”átbrandelesével”, újramárkázásával” – mondta el Szabó Gyula. A kávézók építészeti megvalósítását minden esetben az ausztriai master-franchise átadó építészekből álló csapata garantálja, amely atipikus környezetben is képes egységes dizájn megteremtésére. A készülékek és a Coffeeshop Company menuboardjai elhelyezésének, formaterveinek sokféle megjelenése van.

A kávézó kialakításával egy időben megkezdődik az alkalmazottak képzése, a receptúrák, üzemeltetési manuálok, ellenőrző formanyomtatványok átadása is. A franchise központ módszertani és gyakorlati segítséget biztosít az egység elindításánál, valamint teljes ellátást a beszállítás és az információs technológiák terén.

A kiterjedt támogatási rendszer a nyitás után is egy biztos mankót jelent az együttműködés teljes időtartamára. A franchise központ segít a minőségellenőrzésben, marketingben és értékesítésben, központi beszerzést biztosít, valamint szezonális és új termékek bevezetésével állandó innovációs tevékenységet is végez.


népszerű a fórumban

Új dizájn, új üzlet

Ideje felfedezni a Subway® franchise hálózatában rejlő üzleti lehetőséget! Konferenciát szervez a Subway Budapesten, hogy megosszák tapasztalataikat mindazokkal,...

1 hozzászólás
utolsó 06.03.2018
Az étteremlánc, amely még Barack Obamát is rajongói közt tudhatja

Azoknak, akik érdekeltek a Five Guys által kínált franchise lehetőségekben, érdemes ellátogatniuk a hálózat honlapjára: www.fiveguys.com/franchising.

1 hozzászólás
utolsó 04.10.2016
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 22.08.2016
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 02.08.2014
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 07.11.2013
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 24.10.2013
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 15.07.2013
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 15.07.2013