Több mint 40 éves bútor-kiskereskedelmi tapasztalattal a háta mögött, az IDdesign Dánia legnagyobb kiskereskedelmi hálózata az ágazatban, és – helyi franchise partnerek vezetésével – további 10 országban meghatározó szereplője a bútor és lakberendezési piacnak.
Hétfő
2014.06.16.
A dán bútor és lakberendezési áruházlánc magyarországi franchise partnere elindította web áruházát.
 

Az IDdesign az egyik legnagyobb dán tulajdonú lakberendezési áruházlánc, melynek üzletei jelenleg a világ 11 országában működnek. A skandináv országokon kívül franchise rendszerben terjeszkedő hálózat Európában, Dánián kívül 2008 októberében nyitotta meg első üzletét, a törökbálinti MAXCity 2. emeletén – közel 1500 négyzetméteren. Az indulást követő gazdasági recesszió lelassította a tervezett magyarországi expanziót, de az erős brandnek és a hazai franchise partner több mint 20 éves szakmai tapasztalatának köszönhetően, alig több mint öt év alatt Budapest és környéke egyik meghatározó lakberendezési márkájává nőtte ki magát az IDdesign. A stabilitás után, a növekedés útjára lépve, az áruházlánc most elindította web áruházát, valamint a rövid távú tervek között szerepel egy 2. üzlet megnyitása is.

Az IDdesign a modern életstílus nélkülözhetetlen lakberendezési kellékeit, minőségi bútorok és kiegészítők széles választékát kínálja elérhető árakon. A legújabb és leginkább előre mutató skandináv lakberendezési trendeket követő márka legnagyobb erőssége, hogy mind a bútor, mind a kiegészítő nagyon erős részét képezi a szortimentnek, így széles választékot kínál ügyfeleinek. „Az IDdesign a versenytársakhoz képest szélesebb árukészletet és kétféle árkategóriát is kínál a vásárlóknak, így rugalmasabban tud reagálni a változó piaci igényekre” – mondta el Mosolygó András, general manager.

Az IDdesign magyarországi hálózatfejlesztésének következő lépcsője egy második üzlet megnyitása lesz – várhatóan még az idei év végén vagy a jövő év elején. „Egyelőre az biztos, hogy második üzletünk is a fővárosban vagy közelében kerül kialakításra, azonban jelenleg még a megfelelő helyszín megtalálása és kiválasztása van folyamatban” – tudtuk meg Mosolygó Andrástól. 


népszerű a fórumban