112 országban összesen több mint 19 ezer étteremmel a KFC a világ egyik legnagyobb gyorséttermi hálózata.
Kedd
2014.06.03.
Ez a gyorsétterem lánc első Budapesten kívüli Drive-thru étterme Magyarországon.
 

Megnyitott a KFC legújabb magyarországi étterme, a kecskeméti üzlet a franchise hálózat 28. egysége hazánkban. Az eredetileg a hónap elejére tervezett nyitást engedélyeztetési okok miatt végül május 27-re tolta a hálózat, a kezdeti időszakban nyitási meglepetésekkel várják a vásárlókat. A legújabb egység különlegessége, hogy ez egyben az első magyarországi Drive-thru KFC a fővároson kívül.

A KFC 19 ezer éttermével a harmadik legnépszerűbb márka a világon, a McDonald’s (34 ezer egység) és a Subway (35 ezer) mögött. Az éttermek száma alapján, Magyarországon valamelyest változik a sorrend, 34 egységével a képzeletbeli magyar dobogó második helyén helyezkedik el a vállalat. Azonban szükség is van az étteremnyitásokra, ha a KFC tartani szeretné a lépést a versenytársakkal szemben – míg a hazánkban magasan piacvezető McDonald’s száz étteremmel rendelkezik, a Subway 2020-ig tervezi elérni ezt a szintet.

A hazai KFC éttermek fejlesztését jelenleg a hálózat magyarországi franchise partnere, az Amrest csoport végzi. A csirkés hálózat mellett az Amrest üzemelteti Magyarországon a Pizza Hut éttermeket és Starbucks kávézókat is. Emellett az AmRest csoport saját márkával, a La Tagliatellával is rendelkezik.

Az AmRest jelenleg Lengyelországban, a Cseh Köztársaságban, Magyarországon, Bulgáriában, Oroszországban, Szerbiában, Horvátországban, Németországban, Franciaországban, Spanyolországban, az USA-ban és Kínában rendelkezik éttermekkel. Több mint hétszáz egységében közel 25.000 munkavállalót foglalkoztat.


népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.