2014.05.13.

Európai szájízre pörkölve

Terjeszkedésének végéhez közeledik Magyarországon a Coffeeshop Company. Azért még vannak szabad területek.

Magyarországi terjeszkedésének végéhez közeledik a Coffeeshop Company mester franchise tulajdonosa, és az utolsó lokális licenceit kínálja kávéházi koncepciót kereső vállalkozóknak, érdeklődőknek. A vállalat 23-28 kávézóra maximalizálja a hazai egységek számát, a kávéházi licence elérhető a kiemelt, még szabad területeken: Nyíregyházán, Miskolcon, Kecskeméten, Székesfehérváron, Békéscsabán és Veszprémben.

CoffeShop Company kávézó

A Coffeeshop Company 2007-ben kezdte meg működését Magyarországon, hazánkban jelenleg 19 egységet üzemeltetnek franchise partnerek. Megvásárolható lokális jogok a még szabad, kiemelt városokban: Nyíregyházán, Miskolcon, Kecskeméten, Székesfehérváron, Békéscsabán és Veszprémben.

- „A lokális jogok megvásárlásával lehetőség nyílik leendő partnerünknek egy adott városban, megyében a fejlesztési tervben szereplő Coffeeshop Company egységek fejlesztésére, üzemeltetésére. A jogok megvásárlásával egy professzionális, kiemelkedő designnal és operatív know-how-val rendelkező rendszer tagja lehet, mely minden szempontot megelőzve a kiváló minőségű termékek és szolgáltatás elkötelezettje” – mondta el Szabó Gyula, a terjeszkedésért felelős Tizia csoport magyarországi vezetője. 

Az osztrák alapítású kávézóhálózat partnerei már a megfelelő helyszín megtalálásában és kialakításában is számíthatnak a franchise központ támogatására, de az üzemeltetés minden területén kapnak segítséget a személyre szabott pénzügyi és üzleti terv kialakításától kezdve, a kávék részletes megismerésén át a teljes logisztikai háttérig. A szakmai képzéseket Magyarországon biztosítja a hálózat, de külföldi tréningeken is részt vesznek a partnerek.

A kezdeti és folyamatos támogatás költségeit a franchise díjakból fedezi a hálózat. A havi royalty díj a nettó bevétel 5 százaléka.  A franchise együttműködés legfontosabb feltétele elfogadni az eljárások, manuálok, receptek és minőség által adott szigorú feltételeket. További fontos elem: azonosulni a kihívással és elindítani, majd hosszútávon üzemeltetni az egységet, mely napi odafigyelést és törődést igényel.

A Coffeeshop Company 2007-ben kezdte meg működését Magyarországon, hazánkban jelenleg 19 egységet üzemeltetnek franchise partnerek. A kávézólánc világszerte több mint 300 kávézóval rendelkezik.

Európai szájízre pörkölve

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank