Európai szájízre pörkölve

A Coffeeshop Company 2007-ben kezdte meg működését Magyarországon, hazánkban jelenleg 19 egységet üzemeltetnek franchise partnerek. Megvásárolható lokális jogok a még szabad, kiemelt városokban: Nyíregyházán, Miskolcon, Kecskeméten, Székesfehérváron, Békéscsabán és Veszprémben.
Kedd
2014.05.13.
Terjeszkedésének végéhez közeledik Magyarországon a Coffeeshop Company. Azért még vannak szabad területek.
 

Magyarországi terjeszkedésének végéhez közeledik a Coffeeshop Company mester franchise tulajdonosa, és az utolsó lokális licenceit kínálja kávéházi koncepciót kereső vállalkozóknak, érdeklődőknek. A vállalat 23-28 kávézóra maximalizálja a hazai egységek számát, a kávéházi licence elérhető a kiemelt, még szabad területeken: Nyíregyházán, Miskolcon, Kecskeméten, Székesfehérváron, Békéscsabán és Veszprémben.

- „A lokális jogok megvásárlásával lehetőség nyílik leendő partnerünknek egy adott városban, megyében a fejlesztési tervben szereplő Coffeeshop Company egységek fejlesztésére, üzemeltetésére. A jogok megvásárlásával egy professzionális, kiemelkedő designnal és operatív know-how-val rendelkező rendszer tagja lehet, mely minden szempontot megelőzve a kiváló minőségű termékek és szolgáltatás elkötelezettje” – mondta el Szabó Gyula, a terjeszkedésért felelős Tizia csoport magyarországi vezetője. 

Az osztrák alapítású kávézóhálózat partnerei már a megfelelő helyszín megtalálásában és kialakításában is számíthatnak a franchise központ támogatására, de az üzemeltetés minden területén kapnak segítséget a személyre szabott pénzügyi és üzleti terv kialakításától kezdve, a kávék részletes megismerésén át a teljes logisztikai háttérig. A szakmai képzéseket Magyarországon biztosítja a hálózat, de külföldi tréningeken is részt vesznek a partnerek.

A kezdeti és folyamatos támogatás költségeit a franchise díjakból fedezi a hálózat. A havi royalty díj a nettó bevétel 5 százaléka.  A franchise együttműködés legfontosabb feltétele elfogadni az eljárások, manuálok, receptek és minőség által adott szigorú feltételeket. További fontos elem: azonosulni a kihívással és elindítani, majd hosszútávon üzemeltetni az egységet, mely napi odafigyelést és törődést igényel.

A Coffeeshop Company 2007-ben kezdte meg működését Magyarországon, hazánkban jelenleg 19 egységet üzemeltetnek franchise partnerek. A kávézólánc világszerte több mint 300 kávézóval rendelkezik.


népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.