2014.05.07.

Tiszta szórakozás

Négy egységgel bővül az első non-stop önkiszolgáló mosodahálózat Magyarországon. A Bubbles 2015-ig húsz új mosodával számol országszerte.

Önkiszolgáló mosodahálózatot épít ki a BUBBLES International Zrt. Magyarországon - tájékoztatta a cég közleményben az MTI-t. A társaság első mosodáját 2012-ben kísérleti jelleggel nyitotta meg Budapesten, most pedig négy új egység nyitását tervezi. Az új helyszínekre a szerződéseket már megkötötték, így hamarosan Óbudán, Kispesten, Józsefvárosban és Ferencvárosban nyitnak önkiszolgáló mosodákat. Még az idén terjeszkednének vidéki nagyvárosokban is, 2015-ig pedig 20 új önkiszolgáló mosoda létrehozását tervezik. A hosszú távú tervek között regionális terjeszkedés és a franchise üzemeltetés beindítása is szerepel.  

Bubbles mosoda Fotó Bubbles

A társaság első mosodáját 2012-ben kísérleti jelleggel nyitotta meg Budapesten, most pedig négy új egységgel bővülhetnek.

A Venturio Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. 560 millió forintot fektetett be az ország első, non-stop mosodahálózatának kiépítésébe. A közleményben idézik Vitán Gábort, az alapkezelő Zrt. vezérigazgatóját, aki elmondta, a Bubbles mosodákban jelentős piaci növekedési potenciált, innovatív megoldásokat és magas szintű szakmai hozzáértést látnak.

Megyeri Gábor, a BUBBLES International Zrt. vezetője azt reméli, hogy a magyar lakosság ismét fogékony lesz a mosodai szolgáltatásra, és egyre több visszatérő vendéggel számolhatnak. A közlemény szerint a mosodákban ingyenes wifi, játszósarok és kávéautomata várja majd az ügyfeleket. A mosodák az év minden napján, 24 órán át nyitva lesznek.

A cég működő mosodájában a tapasztalatok szerint átlagosan 900 mosás indul egy hónapban, ügyfeleik 80-90 százaléka magyar,  10-20 százaléka külföldi.

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank