2014.05.08.

Magyarországra is megérkezett a ChairPro

Hazánkban is elindítja web-áruházát a professzionális irodaszékekre szakosodott, Európában piacvezető hálózat.

Az amerikai Office 1 irodaszer üzletláncból nőtte ki magát a professzionális és ergonomikus irodaszékekre szakosodott ChairPro. A 2013-ban útjára indított hálózat nyolc európai országban kínálja web-áruházain keresztül székek és ülőalkalmatosságok széles választékát. Most, Magyarország a következő piac, ahol a ChairPro termékek eléretővé válnak a kiskereskedelmi forgalomban, ugyanis az amerikai székhelyű hálózat tavasszal megtalálta magyar partnerét a Dolphio Consulting Kft. személyében. „Ideális esetben május végéig befejeződnek az előkészületek és elindul az online értékesítés” – tudtuk meg Rovnyai Jánostól, a Dolphio Consulting alapító-ügyvezetőjétől.

ChairPro prt scr Fotó ChairPro

A ChairPro székek, Magyarországgal együtt már kilenc európai ország piacán érhetőek el, amellyel a hálózat piacvezető helyet tölt be a kontinensen.

A ChairPro kevesebb, mint félév alatt megtalálta partnerét, akivel egy közösen alapított társvállalkozás formájában megjelenhet a hazai piacon, átadhatja a magyar piacra igazított know-how-t és online platformot. „Az előzetes egyeztetéseket és személyes találkozót követően kb. 1,5 hónap volt az átfutási idő. A szerződés megkötése után elkezdődött a betanítás, a tudásmegosztás (know-how átadás, piaci információk, marketing és értékesítési technikák, stb.) folyamata, valamint jelenleg is zajlanak a web-áruház indításához szükséges előkészületek, a tartalmak magyarra fordítása és feltöltése a honlapra” – avatott be Rovnyai János és hozzátette, az üzleti tervet is most véglegesítik, ideális esetben május végéig, de legkésőbb júniusban befejeződnek az előkészületek.

A ChairPro web-áruházak európai és helyi gyártók termékeit, ergonomikus és speciális székeket és különleges kínai import modelleket is kínálnak az irodai, éttermi, iskolai vagy akár repülőtéri igényeknek megfelelően.

--
Office 1 Superstores International
A floridai székhelyű Office 1 International irodaszer bolthálózat 1989-ben indult útjára Spanyolországban a ”Carlin” márkanév alatt, amely mára egy 475 üzletből álló hálózattá nőtte ki magát. 1994-ben Mark Baccash, a Carlin társalapítója indította el az Office1 márkát annak érdekében, hogy nemzetközileg is kiterjessze a franchise hálózatot, és országos mester franchise partnerek bevonásával fejlessze a koncepciót, nyissanak Office 1 üzleteket. Jelenleg több mint 200 Office 1 üzlet működik összesen 5 kontinens 21 országban.

A vállalat 2011-ben kezdett el az e-kereskedelem felé fordulni, web-áruházak kialakításával, amelyek elérhetőek többek közt Németországban, Franciaországban vagy a Cseh Köztársaságban. Magyarországon – a piaci lehetőségek felmérése után - nem létesít hagyományos boltokat az Office 1, egyelőre hazánkban is egy web áruház kialakítása a cél. 

Magyarországra is megérkezett a ChairPro

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank