2014.05.05.

A NET új korszaka

10 országban értékesített már franchise jogokat a BTel, 161 millió ügyfélhez juthat el a vállalat Xprime szolgáltatása.

A BTel 10 országban kötött franchise-szerződést, melyek értéke összesen 5,4 millió euro, így az XPrime már nem csak Magyarországon, hanem Európa számos országában is elérhető lesz az előfizetők számára, áll a társaság közleményében.

Xprime prt scr Fotó BTel

A BTel az elmúlt időszakban, 10 országban, összesen 5,4 millió euró értékben értékesítette a franchise jogokat. A legkisebb összeg, amit a franchise jogért fizettek 230 000 euró volt, a legnagyobb pedig 830 000 euró. Ezzel a lépéssel 161 millió előfizetőhöz juthat el a vállalat Xprime szolgáltatása.

Február 1-jén indult a BTel Xprime nevű szolgáltatása, az indulás óta eltelt három hónap alatt 67 400 új előfizetői regisztráció érkezett a vállalat új termékére, melyek közül 41 000 ügyfélnél már bekötötték az új szolgáltatást. A Btel számításai szerint az új ügyfélkör 1,2 milliárd forintos éves bevételt jelent a társaságnak.

"Az eddigi statisztikai adatok alapján azt látjuk, hogy a termék a terveket jelentősen meghaladó eredményeket produkál, ez már most 1,2 milliárd forintos bevétel növekedést jelent erre az évre. Az elmúlt hónapokban sikeresen vezényeltük le a franchise jogok értékesítését 10 országban és jelenleg még 6 országban folynak a tárgyalások. Hosszú távú együttműködések kialakítására törekedtünk és erre a partnereink is nyitottak voltak, ezért a szerződések 10+10 évre szólnak. Az új szolgáltatásunk iránt nem csak az előfizetők, hanem a hirdetők részéről is nagy az érdeklődés, eddig több mint 100 szerződést kötöttünk, melyből 46 hosszútávra szól"- mondta el Takács Krisztián a BTel elnök-vezérigazgatója.

A NET új korszaka

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank