A PROFIT system csoport új családtagja

A Franchising.si a legújabb üzleti, franchise portál a PROFIT system portfóliójában.
Kedd
2014.04.29.
Szlovénia a 10. ország, ahol Közép Európa legnagyobb franchise tanácsadója elindítja franchise portálját.
 

Az adriai térségben működő Franchising.rs (szerbiai) és Franchising.hr (horvát) üzleti, franchise hírportálokhoz csatlakozott a hét elején egy új franchise portál, a Franchising.si. Piaci információk, hírek, újdonságok, interjúk és elemzések mind várhatóak, valamint a cél egy aktív közreműködő szerep a szlovéniai és külföldi hálózatok partnerkeresésében a helyi piacon.

A szlovéniai franchise portál tartalma tulajdonképpen ugyanaz, mint a testvérportáloké Horvátországban és Szerbiában, kisebb, piac specifikus változtatásokkal. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül azt a tényt, hogy e három ország ugyanabba a régióba tartozik, ami összességében egy nagy piac. A volt Jugoszlávia országai közti hasonlóságok nyilvánvalóak. A Franchising.si azt a lehetőséget kínálja olvasóinak, hogy megértsék, mi történik a franchise piacon Szlovéniában és az egész térségben. Emellett figyelemmel kísérhetik a globális piacok alakulását a közép-kelet-európai régióban is” – mondta el Igor Bogojevic, a PROFIT system adriai régióért felelős igazgatója.

Ahogy a többi országos franchise portál esetén is, úgy a szlovén portál olvasói is információt kaphatnak a franchise piac legfrissebb híreiről, újdonságairól, aktuális trendjeiről, a franchise átadók és átvevők tapasztalatairól, valamint megoszthatják véleményüket, észrevételeiket, feltehetik franchise-zal kapcsolatos kérdéseiket. A PROFIT system, valamint az általa működtetett franchise portál segítséget nyújt külföldi, így magyar hálózatok megjelenésében is a helyi piacon, franchise partnerek felkutatásában, azok referenciáinak ellenőrzésében és kiválasztásukban.

A PROFIT system a legnagyobb franchise tanácsadó cég Közép-Kelet Európában, kiadója és szerkesztője az országos franchise portáloknak az adriai régió országai mellett Magyarországon (Franchising.hu), Lengyelországban (Franchising.pl), a Cseh Köztársaságban (Franchising.cz), Szlovákiában (Franchising.sk), Romániában (Franchising.info.ro), Ukrajnában (Franchising.ua) és Oroszországban (Franchisinginfo.ru). A PROFIT system emellett kiadója a „Saját üzlet” című magazinoknak Lengyelországban, a Cseh Köztársaságban és Ukrajnában, valamint számos közép-kelet európai franchise expó társszervezője is.


népszerű a fórumban