2014.04.22.

Érdemes a szezon előtt nyitni

Újabb Indiso klinika nyitja meg kapuit. Országszerte már 15 helyen van jelen a sóbányák valódi mikroklímáját reprodukáló franchise hálózat.

Április elsején megnyitotta legújabb Speleo Száraz Só terápiás klinikáját az Indiso. Ráadásul a Veszprémben kialakított egység után a következőre sem kell sokat várni, ugyanis nemrég újabb franchise partnerrel bővült a hálózat, így várhatóan már május elsején, Gyulán nyithat is a következő klinika. Ezzel a 2007-ben, családi vállalkozásként alapított hálózat már 3 saját és 12 franchise klinikával rendelkezik országszerte.

Indiso klinika - Veszprém Fotó Indiso

Minden Indiso franchise partner egy 50-70 ezres lakosú régióért vagy Budapest esetében három kerület együtteséért felel, ahol kizárólagossági joggal is rendelkezik. A hálózat a tervek alapján összesen 10 saját klinikát szeretne Magyarországon, illetve – Dél- és Nyugat-Magyarországra fókuszálva – országszerte várják franchise partnerek jelentkezését.

A Speleo száraz só terápia számos légúti betegséget (asztma, allergia, krupp, bronchitis, COPD, fül-orr-gégészeti) előz meg és kezel magas hatásfokkal, erősíti az immunrendszert és a szervezet önregeneráló képességét. A 100 százalékban természetes, mellékhatásoktól mentes kezelési módszert az Indiso franchise klinikák egy olyan orvosi műszer segítségével biztosítják, ami egy sóbánya valódi mikroklímáját reprodukálja.

Az Indiso klinikák szezonalitása kapcsán Kőműves Kata ügyvezető kérdésünkre elmondta, hogy a nyári allergia- és az augusztus-szeptemberi parlagfű szezon során a legnagyobb a forgalom, télen inkább a gyerekek, tavasszal és ősszel pedig inkább a felnőttek vannak túlsúlyban. „ Az üzletnyitás időpontját azonban érdemes valamivel korábbra, a főszezon elé tervezni, hiszen – mint minden üzletnek – kell egy kis felfutási idő, amire a környéken ismertté válik. Ez, a jelenlegi marketing eszközökkel és Indiso támogatási rendszerrel 1-2 hónap.”

Újdonság a hálózat életében, hogy már két helyen (Biatorbágyon és Kecskeméten is) a só terápiát kombinálják arcátmosással, aminek köszönhetően sokkal gyorsabban kiürülnek a terápia során fellazult lerakódások. „Eredményességének köszönhetően, az új szolgáltatás hatására nagyon látványosan megnőtt a forgalom, Kecskeméten például tavasszal többszáz arcátmosást végeztek az Indiso orvosok és szakasszisztensek” – mondta el az ügyvezető és hozzátette, hogy a kis befektetést igénylő gép megvásárlásával bármely franchise partner bevezetheti ezt a plusz szolgáltatást, azonban végzéséhez külön tanfolyam kell.

Érdemes a szezon előtt nyitni

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank