A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft 2012-ben indította el együttműködési programját családi vállalkozásokban dolgozó kereskedőkkel, s az azóta eltelt időszakban megnyitott egységekkel – köztük az OMV töltőállomásokon található SPAR express-ekkel – együtt tizenötre nőtt a cégcsoport partnerüzleteinek száma.
Csütörtök
2014.03.13.
Két franchise üzlettel is bővült a SPAR magyarországi bolthálózata, ezzel tizenötre nőtt a partnerüzletek száma.
 

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. Dunaújvárosban és Budapest XI. kerületében nyitotta meg két új franchise üzletét SPAR market néven. Ezzel közel két év alatt tizenötre nőtt a SPAR magánkereskedői partneregységeinek száma - tudatta közleményében a hálózat.

A budapesti boltot a Somogyi Tibor – Tóth Katalin kiskereskedő pár üzemelteti. A Bartók Béla út-Csíky utca kereszteződésében álló saroképületben működő kereskedés éjjel-nappal várja a vásárlókat. A töltőállomásokon található SPAR express üzlet mellett ez az első non-stop nyitva tartó SPAR egység. A dunaújvárosi SPAR marketnek Mátyásyné Szabó Judit a vezetője. A Mátyásy család évek óta több boltot tart fenn a településen.

A SPAR franchise üzletek választékában-a korábbi kínálat mellett- sok SPAR márkatermék és csak a SPAR-nál forgalmazott exkluzív márka is megtalálható, valamint helyet kapnak a SPAR húsüzemének előrecsomagolt termékei is. Az üzletek eladóterében és a külső felületeken is megjelennek a SPAR motívumai. A SPAR partner és a SPAR market üzletekben a vásárlók találkozhatnak a cégcsoport saját üzleteiben megjelenő akciókkal, illetve valamennyi franchise egységben használhatják SuperShop pontgyűjtő kártyájukat.

2014-ben a SPAR további magánkereskedői partner üzletek nyitását tervezi országszerte.