2014.02.27.

Ismét klubdélután

Franchise hálózat építése és üzemeltetése a rendszergazda szemével és „Franchise átvevői szemmel” c. előadások a következő klubdélután programjában.

Minden, a franchise szakma iránt érdeklődő, vállalkozni vágyó látogatót szeretettel vár a Magyar Franchise Szövetség legközelebbi klubdélutánjára. A színes előadásokkal tarkított klubdélután március 10-én (hétfőn), 14.00 órai kezdettel kerül megrendezésre. Most is, mint mindig, érdekes témákat válogattak össze a szervezők, melyeket sikeres rendszergazdák és átvevők adnak majd elő, és adják át tapasztalataikat - első kézből - az érdeklődő közönségnek.

MFSZ klubdélután Fotó MFSZ

Az idei első klubdélután a Hotel Buda Mercure-ban (I. ker., Krisztina krt. 41-43.) kerül megrendezésre március 10-én, 14:00 órai kezdettel.

Elsőként ”Franchise hálózat építése és üzemeltetése a rendszergazda szemével” témában tart majd előadást Pesei Tamás, a McDonald's Magyarország franchise controlling menedzsere, majd őt követi Penczné Bölcskei Zita, a DIEGO hálózat franchise partnere "Franchise, átvevői szemmel" c. előadása. A megszokottak szerint, a klubdélután keretében lehetőség nyílik beszélgetésre az előadókkal, kérdések feltevésére.

A szövetség tagjainak a részvétel díjmentes. Nem szövetségi tagoknak a részvételi díj 8000 Ft + Áfa / fő. Részvételi szándékát a Magyar Franchise Szövetség elérhetőségein.

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank