Március elején, az Astoriánál nyitja meg kapuit a következő – összességében hazánkban a 16. – Subway, majd április elején a Deák Ferenc utcában számíthatunk étteremnyitásra.
Kedd
25.02.2014
Tavaly 13 százalékkal nőtt a Subway forgalma Magyarországon – köszönhetően az étteremnyitásoknak, amit idén is hasonló lendülettel folytat az étteremlánc.
 

Erős évet tudhat maga mögött a Subway a magyar piacon. Köszönhetően az éttermek számának növekedésének a gyorsétterem lánc vendégköre és forgalma is bővült – utóbbi 13 százalékkal előző évhez képest. Különösen jól sikerült az évvége, előbb novemberben az Oktogonnál lévő Subway étterem Metro dekorációval történt felújítása fejeződött be és már új vezetés alatt újra fogadja vendégeit, majd december 14-én megnyílt a hálózat 14. étterme Szegeden, a helyi lakosok és a külföldi egyetemisták nagy örömére. A hazai expanziónak úgy néz ki az idei év sem parancsol megálljt: január 19-én nyílt egy sziget kialakítású Subway étterem az Alleé Üzletközpont ételudvarában, a következő két hónapban pedig egy-egy étteremnyitásra biztosan számíthatunk.

Március elején, az Astoriánál nyitja meg kapuit a következő Subway étterem, az East-West Business Center aljában. Az étteremnek van bejárata a Rákóczi útról, valamint az épület udvaráról is, így kívülről betérő vendégeket és az épületben dolgozókat egyaránt kiszolgál majd. Április elején a Deák Ferenc utcában, az ún. Fashion Street-en, több neves étterem mellett nyílik Subway, amely a hazai vendégek mellett nagyszámú turistát is vendégül lát majd.

„Célunk, hogy Budapesten ez évben még legalább 2 éttermet nyissanak új vagy meglévő franchise partnereink. Pécs városával már körvonalazódik egy együttműködésünk, melynek keretében a Subway franchise partnereket talál a városban, Pécs belvárosa pedig Subway éttermekkel gazdagodhat. Célunk továbbá, hogy legyen Subway gyorsétterem Győr, Szombathely, Kecskemét városában is. Turisták által látogatott üdülőhelyeken, pl. Hévízen is szeretnénk nyitni” – mondta el szerkesztőségünknek Sampers Katalin, a Subway magyarországi képviselője.

Ahogy azt Sampers Katalin egy korábbi interjúban elmondta, a gyorsétterem hálózat hosszú távú tervei értelmében 2020-ig közel 100 Subway étterem fog működni Magyarországon. Helyszíntől és mérettől függően 80,000–190,000 euró közötti kezdő befektetésre van szükség egy saját Subway elindításához.


népszerű a fórumban

Új dizájn, új üzlet

Ideje felfedezni a Subway® franchise hálózatában rejlő üzleti lehetőséget! Konferenciát szervez a Subway Budapesten, hogy megosszák tapasztalataikat mindazokkal,...

1 hozzászólás
utolsó 06.03.2018
Az étteremlánc, amely még Barack Obamát is rajongói közt tudhatja

Azoknak, akik érdekeltek a Five Guys által kínált franchise lehetőségekben, érdemes ellátogatniuk a hálózat honlapjára: www.fiveguys.com/franchising.

1 hozzászólás
utolsó 04.10.2016
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 22.08.2016
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 02.08.2014
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 07.11.2013
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 24.10.2013
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 15.07.2013
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 15.07.2013