Ahol a matematika nem egy mumus

3 saját tulajdonú iskola mellett további 28 tartozik a 2plus2 Matematika Iskola hálózathoz, 25 Lengyelországban, 2 Ukrajnában és egy Kazahsztánban.
Hétfő
2014.02.17.
Franchise partnereket keres Magyarországon a magántanítás piacán vezető szerepre törő 2plus2 Matematika Iskola hálózat.
 

A legtöbb gyereknek a matematika bizony nem könnyű, azonban a 2plus2 Matematika Iskola megálmodói úgy döntöttek, hogy változtatnak ezen. Ennek érdekében létrehoztak egy olyan oktatási központot, ahol délutáni matematika (és fizika, kémia) különórákat szerveznek diákoknak, kisiskolásoknak, minden 3-19 éves korú gyermek számára. A 2plus2 Matematika Iskola koncepciója Lengyelországból indult útjára, de franchise projektjük révén sikeresen megjelentek már Ukrajnában és Kazahsztánban is, valamint Csehországban már folynak a tárgyalások a franchise partneri jelentkezőkkel. Most a vállalat készen áll arra, hogy a magyar piacot is meghódítsa a speciális tanítási- és munkamódszerre épülő franchise koncepciójával.

Minden franchise partner a csatlakozás után megkapja a teljes know-how-t, a márkanév és védjegyek exkluzív használati jogát Magyarországon, valamint folyamatos támogatást az együttműködés minden fázisában – úgy az induláskor a helyszínválasztásban, mint később az üzletvezetésben, marketing kampányok kivitelezésében vagy a tanárok képzésében. A 2plus2 Matematika Iskola koncepció egyik nagy előnye, hogy a vállalkozó franchise partnerek számára elérhető áron kínálja franchise ajánlatát, valamint szolgáltatásaik a célcsoport nagy részének megfizethetőek.

A 2plus2 Matematika Iskola lengyel matematikusok által kidolgozott tanítási módszerét úgy tervezték, hogy segítségével a matematikában tehetséges és a kevésbé jártas diákok is fejlődni tudjanak. A különórák során az általános megközelítést kombinálják egyéni foglalkozásokkal és feladatokkal, így biztosítva, hogy minden egyes diákból kihozzák a legjobb eredményt. A hálózat hosszú távú célja, hogy nem csak Lengyelország, de Közép-Kelet Európa egyik vezető oktatási központjává váljon.

További információkért a franchise lehetőséggel kapcsolatban, tekintse meg a franchise katalógust.