2014.02.07.

Újra lendületben

Optimistán tekint a jövőbe és további üzletnyitásokat tervez az idei évre az Ír Használtruha franchise.

Egy újabb üzlet megnyitásával kezdte az évet az Ír Használtruha franchise - Szombathelyen nyílt meg a hálózat legújabb (extra kilós) egysége. „A tavalyi évben nem tudtuk tartani azt a növekedési ütemet, amit 2012-ben, és sajnos az egyik békéscsabai üzletünk bezárásával zártuk az évet. Ezért is külön öröm számunkra az új, szombathelyi partner, valamint az az intenzív érdeklődés franchise rendszerünk iránt, amit az év elején és jelenleg is tapasztalunk” – mondta el Bedő Ákos franchise tulajdonos, aki hozzátette, folyamatosan tárgyalnak franchise jelentkezőkkel; Siófokról, Nyíregyházáról és Létavértesről is ellátogattak a közelmúltban a pápai központba.

Ír Használtruha kiskereskedés

Magyarország mellett Romániában is egyre nagyobb érdeklődés övezi a hálózatot, a nemrég megnyílt bukaresti üzlet után hamarosan megnyithat a második üzlet, ezúttal majd várhatóan Erdélyben.

A pápai székhelyű hálózat 2008-ban nyitotta meg első üzletét Magyarországon, 2009-ben nagykereskedelemmel bővítette tevékenységét és 2010-ben indította el franchise partnerprogramját. Az egyedi franchise koncepció révén minimális a partnerek kockázata: a csatlakozás kismértékű beruházást igényel és az üzemeltetési költségek is igen alacsonyak.

„Ma, a használt ruha kereskedelem egy stabil ágazat Magyarországon, viszonylag alacsony befektetéssel is biztos profit érhető el. Azonban - mint minden vállalkozás esetében - vannak a sikeres működést befolyásoló tényezők. Fontos a kezdeti befektetés mértéke, és az is, hogy mennyire forgalmas helyszínen található az üzlethelyiség. Ugyanakkor azt is fel kell mérni, hogy a fenntartási költség mennyire van egyensúlyban a helyszín frekventáltságával” – avatott be az alapító-tulajdonos és hozzátette, hogy az Ír Használtruha hálózat erőssége abban rejlik, hogy az üzletek árukészletét rendszeresen frissítik és a teljes árucserékkel folyamatosan változatos kínálatot tudnak kialakítani.

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank