2014.02.05.

Egészséges választás

A My Culture gyorsétterem hálózat partnereket keres, hogy fejlessze az egészséges termékekre épülő brit koncepciót a régióban.

A My Culture koncepciót tapasztalt gyorséttermi vállalkozók hozták létre Nagy-Britanniában, azzal a céllal, hogy egy egészségesebb alternatívát kínáljanak a modern ember rohanó mindennapjaiban. Amellett, hogy már a népszerű, klasszikus gyorséttermi márkák is egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek menüik egészségesebbé tételére és az ételek kalóriatartalmának csökkentésére, a My Culture egy teljesen új alternatívát kínál a szegmensben: a gyorsaság, az egészség és a frissesség választásának lehetőségét, joghurt alapú termékeivel.

My Culture belső Fotó My Culture

A hálózat egy egészséges alternatívát kínál termékeivel a nagyvárosi rohanásban elterjedt egészségtelen gyorséttermi étkezés helyett.

A My Culture étlapon alacsony kalória-, zsír-, cukor- vagy glutén tartalmú prebiotikus és probiotikus ételek/italok képviselik az egészséges étkezést, illetve a termékskála tartalmaz sok zöldség-alapú terméket is, ezzel biztosítva még nagyobb választási lehetőséget a vásárlók számára. A Nagy-Britanniából indult koncepció már olyan országok piacain jelent meg sikerrel, mint Írország, Oroszország, Lengyelország, Kazahsztán, Portugália, Egyesült Arab Emírségek vagy Kína. A hálózat folyamatosan bővül és jelenleg a magyarországi megjelenéshez is keres franchise partnereket.

A My Culture koncepció két formában érhető el: stílusos és könnyen telepíthető kioszk, illetve 50-100 négyzetméter alapterületű kávézó kialakításával. A hálózat olyan magyarországi partnereket keres, akiknek van tapasztalatuk a vendéglátásban vagy a kereskedelemben. Van lehetőség az országos mester franchise jog megszerzésére, de már egyetlen egység üzemeltetéséért felelős franchise partnerként is lehet csatlakozni az étteremhálózathoz.

A franchise partnerek folyamatos támogatásban részesülnek egészen a kezdetektől. A helyszín kiválasztása, a marketingstratégia felépítése, az előre legyártott reklám és szóróanyagok biztosítása, valamint a vezetői és személyzeti tréningek mind a franchise központ kötelességei közé tartoznak már az együttműködés megkezdésétől.

„Szeretnénk megjelenni rendszerünkkel a világ minden táján, hiszen az egészséges életmódra való törekvés globális jelenség. Olyan partnereket keresünk, akik motiváltak abban, hogy piacvezető helyet szerezzenek saját országukban a márkának” – mondta el szerkesztőségünknek Yelena Aust, a hálózat alapítója.

Egészséges választás

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank