Újabb Strandcafe nyitja meg kapuit

A Strandcafe kávézók választékában olasz kávét, teákat, limonádét, üdítőket és gyümölcsleveket találunk, valamint különleges, helyben készített szendvicsek, saláták és sütemények teszik teljessé a kínálatot.
Péntek
17.01.2014
Várhatóan még januárban megnyitja második budapesti kávézóját a Nordsee tulajdonos tavaly nyáron elindított kávézókoncepciója, a Strandcafe.
 

Új kávézókoncepció indult a német gyökerű Nordsee zászlaja alatt csaknem egy időben Magyarországon és Németországban. Idehaza az első Strandcafe kávézó a Westendben nyitott meg tavaly októberben, a második egységet – várhatóan még januárban – a Mammutban adják át, írja a hvg.hu. További egységek nyitása várható, és vidéki nagyvárosokban franchise átvevők bevonásával is nyitnak üzleteket. A hálózat hazai mester franchise átvevője, egy 12-15 egységből álló hálózat kialakítását tervezi.

Az első Strandcafe-egységet Bremenhavenben a német turisták által közkedvelt tengerparton – az Északi-tenger legnépszerűbb strandszakaszán – az elmúlt nyáron nyitották meg. Ezt követően a második egység Frankfurt-Mainz városában nyitott meg. A hálózat tervei szerint még az idén további üzletek nyitása várható Németországban is.

A kávézókban kapható szendvicseket és salátákat a német hagyományokat figyelembe véve helyben készítik, a sütemények neves német, francia és magyar cukrászatokból érkeznek. Italokat tekintve, kínálatukban Kimbo márkanevű olasz kávét és kávékülönlegességeket vonultatnak fel, amelyeket, teák, limonádék, üdítők, gyümölcslevek egészítenek ki.

Forrás: hvg.hu


népszerű a fórumban

Új dizájn, új üzlet

Ideje felfedezni a Subway® franchise hálózatában rejlő üzleti lehetőséget! Konferenciát szervez a Subway Budapesten, hogy megosszák tapasztalataikat mindazokkal,...

1 hozzászólás
utolsó 06.03.2018
Az étteremlánc, amely még Barack Obamát is rajongói közt tudhatja

Azoknak, akik érdekeltek a Five Guys által kínált franchise lehetőségekben, érdemes ellátogatniuk a hálózat honlapjára: www.fiveguys.com/franchising.

1 hozzászólás
utolsó 04.10.2016
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 22.08.2016
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 02.08.2014
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 07.11.2013
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 24.10.2013
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 15.07.2013
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 15.07.2013