2014.01.17.

Újabb Strandcafe nyitja meg kapuit

Várhatóan még januárban megnyitja második budapesti kávézóját a Nordsee tulajdonos tavaly nyáron elindított kávézókoncepciója, a Strandcafe.

Új kávézókoncepció indult a német gyökerű Nordsee zászlaja alatt csaknem egy időben Magyarországon és Németországban. Idehaza az első Strandcafe kávézó a Westendben nyitott meg tavaly októberben, a második egységet – várhatóan még januárban – a Mammutban adják át, írja a hvg.hu. További egységek nyitása várható, és vidéki nagyvárosokban franchise átvevők bevonásával is nyitnak üzleteket. A hálózat hazai mester franchise átvevője, egy 12-15 egységből álló hálózat kialakítását tervezi.

Strandcafe kínálat Fotó Strandcafe

A Strandcafe kávézók választékában olasz kávét, teákat, limonádét, üdítőket és gyümölcsleveket találunk, valamint különleges, helyben készített szendvicsek, saláták és sütemények teszik teljessé a kínálatot.

Az első Strandcafe-egységet Bremenhavenben a német turisták által közkedvelt tengerparton – az Északi-tenger legnépszerűbb strandszakaszán – az elmúlt nyáron nyitották meg. Ezt követően a második egység Frankfurt-Mainz városában nyitott meg. A hálózat tervei szerint még az idén további üzletek nyitása várható Németországban is.

A kávézókban kapható szendvicseket és salátákat a német hagyományokat figyelembe véve helyben készítik, a sütemények neves német, francia és magyar cukrászatokból érkeznek. Italokat tekintve, kínálatukban Kimbo márkanevű olasz kávét és kávékülönlegességeket vonultatnak fel, amelyeket, teák, limonádék, üdítők, gyümölcslevek egészítenek ki.

Forrás: hvg.hu

Újabb Strandcafe nyitja meg kapuit

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank