A legújabb Mosolybár a jövő héten nyit Veszprémben, egy szépségkomplexum területén (ahol fodrászat, kozmetika és fitnesz is található) kialakított különálló üzlethelyiségben.
Szerda
2013.12.04.
Ezúttal Veszprémben bővíti hálózatát a Franciaországból indult expressz fogfehérítési hálózat, a Paris Smile.
 

A már három országban jelenlévő Paris Smile hálózat tavaly szeptemberben jelent meg Magyarországon, azóta keresi franchise partnereit olyan vállalkozók személyében, akik készek egy újító koncepció piaci térnyerésében részt vállalni. Most, a legújabb csatlakozó partner vezetése alatt Veszprémben bővül a hálózat. „Megvizsgáltunk több lehetőséget is, de végül a Paris Smile mellett döntöttünk, elsősorban a kedvezőbb franchise feltételek miatt (legfőképp, mert itt az együttműködés alatt biztosított gépek a szerződés lejárta után a mi tulajdonunkban maradnak). Ezenkívül meggyőző volt számunkra a hálózat rugalmassága és a magyarországi képviselő segítőkészsége is” – avatott be a döntésfolyamatba Hanti Erika, a legújabb Mosolybár tulajdonosa.

A jövő heti indulás kapcsán Hanti Erika elmondta, hogy „sok segítséget kapunk a franchise központtól az üzlethelyiség kialakításában és a felmerülő nehézségek leküzdésében. Tudunk profitálni a rendszer szintű marketingből, azonban a beinduláshoz nekünk is aktív marketing tevékenységet kell folytatnunk. A helyi szórólapozás és a közösségi oldalak mellett tervezünk rádiós hirdetést és tévés megjelenést is, annak érdekében, hogy az emberek megismerjék a márkát és elterjedjen a Mosolybár híre. Úgy gondolom ez vidéken valamivel nehezebb folyamat, mint a fővárosban.”

A Paris Smile hálózathoz való csatlakozás – a beruházás mértékétől függően – három különböző koncepció átvételével is lehetséges: a legkisebb hely- és beruházás igényű Paris Smile fogfehérítő sarok, a plázabeli közterületeken könnyen kialakítható fogfehérítő szigetecske és a Mosolybár. Köszönhetően alacsonyabb tőkeigényének – valamint annak, hogy kiváló kiegészítő tevékenység lehet szépségipari szakmabeliek, fitnesz központok, fogorvosi rendelők számára – eddig elsősorban a fogfehérítő sarok és szigetecske bizonyult népszerűnek a vállalkozók, befektetők között. A szeptemberi Mosolybár nyitás után azonban ez már a második önálló Paris Smile franchise üzlet, összesen pedig már nyolc magyarországi helyszínen van jelen a hálózat.

Függetlenül attól, hogy melyik Paris Smile koncepciót választja, a franchise partner kézhez kap egy kidolgozott, könnyen megérthető és megvalósítható üzleti modellt (4-6 hónapos megtérülési idő), egy konkurenciamentes szolgáltatást kínáló márka képviseleti jogát és élvezheti a központ támogatását (szakmai képzések, reklám és marketing kampányok, üzletviteli tevékenység támogatása, stb.).