A Maple Bear Európába tart

A Maple Bear franchise iskolák sikeresen oktatják gyerekek százait világszerte, Kanada mellett Brazíliában, Kínában, Indiában, Dél-Koreában, Vietnámban, Mexikóban és Marokkóban is jelen van hálózat.
Szerda
2013.11.27.
Közép-Kelet Európa felé venné az irányt a már világszerte sikert aratott, egyedi oktatási franchise programokat kínáló hálózat.
 

Az oktatási ágazat remek üzleti lehetőségeket kínál, és a franchise hálózatok száma is egyre gyarapodik az oktatási, képzési koncepciók között. A szegmens egy már bizonyított képviselője a kanadai székhelyű Maple Bear Global Schools hálózat, amely több mint 120 iskolával rendelkezik világszerte. A Maple Bear iskolák teljes körű kanadai oktatási programokat kínálnak – az alapoktól kezdve, saját fejlesztésű tananyagot és módszertant felhasználva – óvodások, valamint általános- és középiskolások számára. Európában még nincs jelen a vállalat, de most azt tervezi, hogy a közép-kelet európai régióban terjeszti ki franchise hálózatát.

„A közelmúltban részt vettünk a több ezer érdeklődőt vonzó Franchise Expo 2013 kiállításon Lengyelországban. Az expón találkoztunk nagyon ígéretes jelentkezőkkel, olyan vállalkozókkal és iskolatulajdonosokkal, akik izgalmasnak találják oktatási programjainkat és a franchise együttműködést” – mondta el Tyler Done üzleti igazgató, aki maga is részt vett a varsói Kultúrpalotában megrendezett rendezvényen. Tyler Done hozzátette, Közép- és Kelet Európára szeretnék összpontosítani figyelmüket, és a régióban is bevezetni egyedi képzési rendszerüket.

A Maple Bear franchise iránti érdeklődés fokozatosan növekszik a régióban. „Egyelőre továbbra is tartanak a tárgyalások a jelentkező vállalkozókkal, és örülünk annak, hogy érdekeltek a franchise együttműködésben” – mondta el az igazgató. A Mapple Bear egyébként már idén márciusban, a csehországi Brno-ban lezajlott Franchise Meeting Point-on is részt vett kiállítóként.

A Maple Bear franchise iskolák sikeresen oktatják gyerekek százait világszerte, Kanada mellett Brazíliában, Kínában, Indiában, Dél-Koreában, Vietnamban, Mexikóban és Marokkóban is jelen van hálózat. Legutóbb Szingapúrban kötött mester franchise szerződést a vállalat, 2014-ben pedig a tervek szerint belép az Egyesült Arab Emirátusok és az Egyesült Államok piacaira is.