2013.11.26.

A család minden tagjának

Közel két évtizedes tapasztalattal a háta mögött, a Soroksári Buci Pékség útjára indította franchise programját.

Közel két évtizede, 1994-ben nyitotta meg kapuit a Soroksári Buci Pékség. A családi vállalkozás gyorsan fejlődött, a termékkínálatban a hagyományos, kovászolt technológiával készülő friss pékáruk mellett hamar megjelentek a piac mai elvárásainak megfelelő fagyasztott péksütemények, valamint a modern táplálkozási igényeket is kielégítő wellness-termékek és kenyérféleségek is. Az új termékek mellett új üzletekkel is bővült a vállalkozás, ma már tizenkét 'Soroksári Buci' és négy 'Bucci no. 1.' pékszaküzletet látnak el friss pékáruval nap, mint nap. A sokévnyi tapasztalatnak köszönhetően a vállalkozás idén döntött a franchise hálózat kiépítése mellett – a nemrég elindított partnerprogram keretében most (a kezdeti időszakban) belépési és egyéb havi díjak nélkül várják franchise partnerek jelentkezését.

Soroksári Buci Pékség belső Fotó Soroksári Buci Pékség

„Az üzlethelyiség méretétől függően egy Soroksári Buci Pékség teljes berendezése minőségi eszközökkel és felszerelésekkel nagyjából 4-7 millió forint befektetést igényel.”

„A Soroksári Buci Pékség a jövőben szívesen köt partneri kapcsolatot az erre nyitott vállalkozásokkal. Olyan érdeklődők jelentkezését várjuk, akik szeretnének pékáru mintaboltot nyitni, és szívesen csatlakoznának egy tradicionális, elismert, családias vállalkozáshoz” – mondta el Cseperkáló József, kereskedelmi vezető. A hálózathoz való csatlakozás feltétele egy frekventált helyen lévő üzlethelyiség megléte, valamint saját költségen való berendezése. „Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre már az üzletek kialakításánál is. Az üzlethelyiség méretétől függően egy Soroksári Buci Pékség teljes berendezése minőségi eszközökkel és felszerelésekkel nagyjából 4-7 millió forint befektetést igényel” – tudtuk meg a kereskedelmi vezetőtől.

A jövőbeli franchise partnerek már üzletük kialakításánál is számíthatnak a franchise központra: a helyszín potenciáljának felmérésével és piackutatással támogatják az indulást, segítenek az üzlet külső megjelenésének megtervezésében és kialakításában, valamint kezdeti oktatás és betanítás formájában átadják a know-how-t. Sőt, támogató felügyeletet, illetve reklám- és csomagolóanyag támogatást is biztosítanak.

A franchise együttműködés során a partnerek számára előnyt jelent az aktuális vásárlói felmérések alapján folyamatosan megújuló (minőségi, kézműves és reform péksüteményeket is tartalmazó) termékskála, amely napi többszöri szállítását kedvező beszállítói árak mellett biztosítja a franchise központ. Az átvevők ezen felül a fejlett minőségellenőrzési rendszerből is profitálhatnak, hiszen ez biztosítja, hogy a márkanév alatt működő összes üzlet azonos színvonalú, kiváló minőséget képviseljen.

A család minden tagjának

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank