2013 első kilenc hónapjában a DepilConcept szalonok száma 20 százalékkal nőtt szerte a világon, a franchise partnerek átlagos forgalma pedig 19 százalékkal emelkedett tavalyhoz képest.
Hétfő
2013.11.18.
Minden harmadik napra jutott DepilConcept nyitás októberben. Magyarországon is várják a franchise érdeklődőket.
 

A tartós szőrtelenítésre szakosodott portugál DepilConcept szépségszalon hálózat csak októberben 10 új franchise partnerrel bővítette hálózatát Brazíliában, Portugáliában és Lengyelországban. A vállalat most a közép és kelet európai régióba hozná el az innovatív koncepciót, ennek érdekében aktívan keresi magyarországi mester partnerét, sőt hazánkban már egy szalon megnyitásával – az országos mester jog megvásárlása nélkül – is lehet csatlakozni.

A DepilConcept franchise rendszerben a partnereknek nem kell havi franchise díjat vagy royalty-t fizetniük, ahogy nincs reklám költség sem, mégis számíthatnak a központ folyamatos szakmai, üzletviteli és marketingtámogatására, valamint részt vesznek a kezdeti, majd időközönkénti oktatásokon. – „Ez több mint meggyőző érv a csatlakozás mellett” – fűzte hozzá a DepilConcept márkát tulajdonló BodyConcept csoport egy képviselője. A különböző befektetői, vállalkozói igényeknek megfelelően, a DepilConcept licencek már 12.500 és (a mester jogot jelentő) 75.000 euró közötti kezdőtőkével elérhetőek.

A vállalat adatai alapján az idei év első kilenc hónapjában a DepilConcept szalonok száma 20 százalékkal nőtt szerte a világban, a franchise partnerek átlagos forgalma pedig 19 százalékkal emelkedett tavalyhoz képest. „Ezek az adatok a márka elfogadottságának köszönhetőek a jelenlegi piacokon, demonstrálva a DepilConcept erősségét és minőségét mindazon országokban, ahol megjelent a koncepció” – mondta el Alexandre Lourenco Duque, ügyvezető igazgató.

A DepilConcept Franchising a Concept Csoport tagja, amely olyan márkákat tudhat magáénak, mint a BodyConcept szépség- és esztétikai hálózat, valamint a BodyConcept Esztéta Iskola. A hálózat aktívan fejleszti franchise rendszerét Brazíliában, a Zöld-foki Szigeteken, Portugáliában, Svájcban, Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A Grupo Concept nyolcéves fennállása alatt több mint 100 szépségközpontot nyitott három kontinensen.