2013.10.31.

Szépségszalon havidíjak nélkül

A legújabb szőrtelenítési és szépségápolási eljárásokra szakosodott DepilConcept Magyarországon keresi franchise partnereit.

A DepilConcept szalonok olyan magas keresletű szolgáltatásokat, termékeket kínálnak ügyfeleiknek, mint a fényterápiás/Pulzáló Fény (IPL – Entense Pulse Light) szőrtelenítés, hagyományos (viaszos) szőrtelenítés, fonáldepiláció (” threading”), szempillafestés és -hosszabbítás, Acte kezelés, pigmentáció kezelése (napégés, szeplők, öregedés, …), kollagén aktiválás, bőrfiatalítás, alakformálás és egyéb speciális készítmények az otthoni szőrtelenítéshez. A BodyConcept csoportból kinőtt és annak közel egy évtizedes tapasztalatára építő hálózat ez idáig sikeresen jelent meg a régió több országában is (Lengyelország, Csehország, Szlovákia), most pedig Magyarországon keres országos mester vagy egyéni franchise partnereket.

DepilConcept szalon külső Fotó DepilConcept

A DepilConcept franchise lehetőség az országos kizárólagossággal járó mester jog formájában, illetve egyéni franchise partnerként, egy-egy szalon megnyitásával is elérhető.

Egy DepilConcept szalon elindításához egy minimum 30 (inkább 40) négyzetméteres üzlethelyiségre van szükség, aminek berendezésében a franchise partner valamelyest szabad kezet kap, ugyanis különböző, a rugalmasság érdekében kialakított üzleti lehetőségek közül választhat. A DepilConcept ajánlat csökkentett befektetésre is ad lehetőséget, egy szalon elindítása már egy darab IPL-Eszközzel is lehetséges, majd ha a forgalom növekedésnek indult, van lehetőség további berendezésekbe való befektetésbe.

Az alap franchise koncepció, a DepilConcept ”Light” induló csomag ára 23 ezer euró (kb. hétmillió forint). A logón, márkaneveken és know-how-n kívül a franchise csomagok minden esetben tartalmazzák a bútorokat (recepciós pult, kanapé); eszközöket (kezelő asztal, szekrény, kezelőlámpa); fogyóeszközöket (depilációs csomagok, gélek, maszk, szempilla kezelő csomagok, IPL termékcsomag, törölköző, viasz, stb.); reklám-, promóciós- és szóróanyagokat; online levelező rendszert; franchise kézikönyvet; valamint oktatást. A DepilConcept franchise előnye, hogy a belépési díjon felül nem számítanak fel semmilyen havi franchise/marketing/egyéb díjat.

A portugál sikerhálózat hazájában már több mint 40 szalont nyitott, valamint sikeresen vetette meg a lábát Brazíliában, a Zöld-foki Szigeteken, Svájcban, Lengyelországban, Csehországban és Szlovákiában is. A DepilConcept rendszert 2010 óta minden évben Portugália top10 franchise hálózata közé sorolják, a franchise partnerek aránya az új üzletnyitók között 90 százalékos. „Az az irányítási rendszer, amit a DepilConcept kínál franchise partnerei számára, sok országban biztosította már a márka sikerét. A hálózat nagy tapasztalattal rendelkezik a vállalatirányítás és a szalonok – a különböző gazdasági, üzleti körülményekhez mérten – optimális működtetését illetően, és ezt a tapasztalatot minden partnerrel meg is osztja” – mondta el Marta Szymczak, a DepilConcept mester licence lengyelországi tulajdonosa.

Szépségszalon havidíjak nélkül

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank