A DepilConcept franchise lehetőség az országos kizárólagossággal járó mester jog formájában, illetve egyéni franchise partnerként, egy-egy szalon megnyitásával is elérhető.
Csütörtök
2013.10.31.
A legújabb szőrtelenítési és szépségápolási eljárásokra szakosodott DepilConcept Magyarországon keresi franchise partnereit.
 

A DepilConcept szalonok olyan magas keresletű szolgáltatásokat, termékeket kínálnak ügyfeleiknek, mint a fényterápiás/Pulzáló Fény (IPL – Entense Pulse Light) szőrtelenítés, hagyományos (viaszos) szőrtelenítés, fonáldepiláció (” threading”), szempillafestés és -hosszabbítás, Acte kezelés, pigmentáció kezelése (napégés, szeplők, öregedés, …), kollagén aktiválás, bőrfiatalítás, alakformálás és egyéb speciális készítmények az otthoni szőrtelenítéshez. A BodyConcept csoportból kinőtt és annak közel egy évtizedes tapasztalatára építő hálózat ez idáig sikeresen jelent meg a régió több országában is (Lengyelország, Csehország, Szlovákia), most pedig Magyarországon keres országos mester vagy egyéni franchise partnereket.

Egy DepilConcept szalon elindításához egy minimum 30 (inkább 40) négyzetméteres üzlethelyiségre van szükség, aminek berendezésében a franchise partner valamelyest szabad kezet kap, ugyanis különböző, a rugalmasság érdekében kialakított üzleti lehetőségek közül választhat. A DepilConcept ajánlat csökkentett befektetésre is ad lehetőséget, egy szalon elindítása már egy darab IPL-Eszközzel is lehetséges, majd ha a forgalom növekedésnek indult, van lehetőség további berendezésekbe való befektetésbe.

Az alap franchise koncepció, a DepilConcept ”Light” induló csomag ára 23 ezer euró (kb. hétmillió forint). A logón, márkaneveken és know-how-n kívül a franchise csomagok minden esetben tartalmazzák a bútorokat (recepciós pult, kanapé); eszközöket (kezelő asztal, szekrény, kezelőlámpa); fogyóeszközöket (depilációs csomagok, gélek, maszk, szempilla kezelő csomagok, IPL termékcsomag, törölköző, viasz, stb.); reklám-, promóciós- és szóróanyagokat; online levelező rendszert; franchise kézikönyvet; valamint oktatást. A DepilConcept franchise előnye, hogy a belépési díjon felül nem számítanak fel semmilyen havi franchise/marketing/egyéb díjat.

A portugál sikerhálózat hazájában már több mint 40 szalont nyitott, valamint sikeresen vetette meg a lábát Brazíliában, a Zöld-foki Szigeteken, Svájcban, Lengyelországban, Csehországban és Szlovákiában is. A DepilConcept rendszert 2010 óta minden évben Portugália top10 franchise hálózata közé sorolják, a franchise partnerek aránya az új üzletnyitók között 90 százalékos. „Az az irányítási rendszer, amit a DepilConcept kínál franchise partnerei számára, sok országban biztosította már a márka sikerét. A hálózat nagy tapasztalattal rendelkezik a vállalatirányítás és a szalonok – a különböző gazdasági, üzleti körülményekhez mérten – optimális működtetését illetően, és ezt a tapasztalatot minden partnerrel meg is osztja” – mondta el Marta Szymczak, a DepilConcept mester licence lengyelországi tulajdonosa.