2013.10.25.

Mostantól Magyarországon is

Megtalálta magyarországi mester franchise partnerét, így hazánkban is megjelenik a Surf ’n’ Fries.

Az Adriai tenger partjainál üdülve idáig is sokan találkozhattak az egyedi, útközben is fogyasztható sült krumplis hálózattal, mostantól azonban már nem kell Horvátországig menni, Magyarországra is megérkezik a Surf ’n’ Fries gyorsétterem lánc. „A projekt Budapesten indul útjára, a tervek szerint első körben öt üzlet kialakításával a fővárosban. Természetesen egyúttal a hálózat fejlesztése és a helyi franchise partnerek felkutatása is megkezdődik” – mondta el Andrija Colak, a horvát hálózat társalapítója.

Surf 'n' Fries az Adriai tengernél Fotó Surf 'n' Fries

A Surf’n’Fries hálózat franchise rendszerben terjeszkedik, az első magyarországi egység Budapesten nyitja meg kapuit.
KÉP: Surf ’n’ Fries az Adriai tenger partjainál

A magyarországi mester partner már 15 éve jár a horvát tengerpartra, így tapasztalhatták meg első kézből a koncepciót és szánták el magukat a cselekvésre. „ A két hónapig tartó tárgyalásokat követően most jött el az ideje a mester franchise szerződés aláírásának. A magyar partnerek széles körű tapasztalatokkal rendelkeznek nem csak az üzleti életben, de a franchise területén is, ami számunkra biztonságot jelent a jövőt illetően” – avatott be a cégtulajdonos.

Andrija Colak és tulajdonostársa, Denis Polic úgy gondolják, hogy a koncepció sikert arathat Magyarországon, hiszen az ország forgalmas turisztikai célpontot jelent. „Kezdetben, a hálózat kiépítése során a mester franchise partner kizárólag fix, állandó üzleteket fog nyitni. A kezdeti időszak tapasztalatai után, ha megfelelő piaci pozícióra tett szert a márka Magyarországon, a mobil, időszakosan felállított üzletek is bemutatásra kerülnek majd” – magyarázta Andrija Colak.

A szabad, kompromisszumok nélküli ételválasztás koncepcióját népszerűsítő Surf 'n' Fries márkát Horvátországban alapították és a kiváló minőségű alapanyagokból készülő sült krumplikon kívül egyedi szószokat, valamint olyan csomagolást fejlesztettek ki, aminek köszönhetően útközben is elfogyaszthatjuk a kiválasztott ételt, kényelmesen vehetünk részt városlátogatáson vagy épp sétálhatunk a tengerparton. A hálózat termékei között megtalálhatók egyedi készítésű sült krumplik (többek között csokoládé szósszal a bátrak számára), 15 különböző szósz, csirke szárnyak, csirke falatkák, hot-dog és szendvicsek is.

Mostantól Magyarországon is

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank