Mostantól Magyarországon is

A Surf’n’Fries hálózat franchise rendszerben terjeszkedik, az első magyarországi egység Budapesten nyitja meg kapuit.
KÉP: Surf ’n’ Fries az Adriai tenger partjainál
Péntek
2013.10.25.
Megtalálta magyarországi mester franchise partnerét, így hazánkban is megjelenik a Surf ’n’ Fries.
 

Az Adriai tenger partjainál üdülve idáig is sokan találkozhattak az egyedi, útközben is fogyasztható sült krumplis hálózattal, mostantól azonban már nem kell Horvátországig menni, Magyarországra is megérkezik a Surf ’n’ Fries gyorsétterem lánc. „A projekt Budapesten indul útjára, a tervek szerint első körben öt üzlet kialakításával a fővárosban. Természetesen egyúttal a hálózat fejlesztése és a helyi franchise partnerek felkutatása is megkezdődik” – mondta el Andrija Colak, a horvát hálózat társalapítója.

A magyarországi mester partner már 15 éve jár a horvát tengerpartra, így tapasztalhatták meg első kézből a koncepciót és szánták el magukat a cselekvésre. „ A két hónapig tartó tárgyalásokat követően most jött el az ideje a mester franchise szerződés aláírásának. A magyar partnerek széles körű tapasztalatokkal rendelkeznek nem csak az üzleti életben, de a franchise területén is, ami számunkra biztonságot jelent a jövőt illetően” – avatott be a cégtulajdonos.

Andrija Colak és tulajdonostársa, Denis Polic úgy gondolják, hogy a koncepció sikert arathat Magyarországon, hiszen az ország forgalmas turisztikai célpontot jelent. „Kezdetben, a hálózat kiépítése során a mester franchise partner kizárólag fix, állandó üzleteket fog nyitni. A kezdeti időszak tapasztalatai után, ha megfelelő piaci pozícióra tett szert a márka Magyarországon, a mobil, időszakosan felállított üzletek is bemutatásra kerülnek majd” – magyarázta Andrija Colak.

A szabad, kompromisszumok nélküli ételválasztás koncepcióját népszerűsítő Surf 'n' Fries márkát Horvátországban alapították és a kiváló minőségű alapanyagokból készülő sült krumplikon kívül egyedi szószokat, valamint olyan csomagolást fejlesztettek ki, aminek köszönhetően útközben is elfogyaszthatjuk a kiválasztott ételt, kényelmesen vehetünk részt városlátogatáson vagy épp sétálhatunk a tengerparton. A hálózat termékei között megtalálhatók egyedi készítésű sült krumplik (többek között csokoládé szósszal a bátrak számára), 15 különböző szósz, csirke szárnyak, csirke falatkák, hot-dog és szendvicsek is.


népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.