Az Amaryllis három különböző franchise-koncepció - a Beauty Institute, Beauty Point és a Beauty Mobil-Point - formájában kínál franchise együttműködési lehetőséget.
Hétfő
2013.10.14.
Betörne Magyarországra az egyre több franchise átvevőt vonzó Amaryllis esztétikai és helyreállító központ.
 

Az Amaryllis Center az egészség, szépség és vitalitás megőrzéséhez nyújt professzionális szolgáltatásokat. Az orvosi, egészségügyi vállalat három változatban is kínál franchise együttműködési lehetőséget orvosok, kozmetikusok, vállalkozók és befektetők számára. A legmagasabb szintű Amaryllis Beauty Institute már két helyen megtalálható (további négy várható nyitással a közeljövőben), a legújabb sorozat pedig júniusban indult útjára a cseh fővárosból. Az Amaryllis vállalat tervei között szerepel, hogy a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában és Magyarországon minden 35 ezer lélekszám feletti városban megjelenik.

Az egészség, szépség és vitalitás mellett elkötelezett Amaryllis új együttműködési koncepciója az Amaryllis Beauty Point, amely kozmetikusok és szépségszalonok számára a legalkalmasabb. Ebben az esetben a franchise partner közvetlenül már meglévő szalonjában veheti át a szépségápolási termékeket és szolgáltatásokat (valamint az utóbbival járó képzéseket), ráadásul úgy, hogy a szalon/rendelő nevét sem kell megváltoztatnia. „Nem kényszerítjük arra a franchise partnereket, hogy megváltoztassák már meglévő cégnevüket. Éppen ellenkezőleg, örülünk, hogy a központ tapasztalata a szépségápolás és esztétikai helyreállítás terén meggyőzte őket a csatlakozásról” – mondta el Juraj Slovák az Amaryllis-tól és hozzátette, hogy ilyen típusú franchise szalonok működnek már több városban is.

Az Amaryllis hálózat célja, hogy a Cseh köztársaság után a szlovák, valamint magyar piacokon is elindítsa szépségszalonjait, egészségmegőrző központjait. Ezekben az országokban a hálózat már elvégezte a szükséges piackutatást, dokumentációkat, a franchise csomag helyi viszonyokhoz, üzleti szokásokhoz való adaptálását. Juraj Slovák kifejtette, Magyarország és Szlovákia után az Európai Unió minden tagországában szeretnének Amaryllis központot kialakítani. Az Amaryllis franchise hálózat tagjai szolgáltatásokat és kereskedelmi termékeket is kínálnak, így bevételeik jóval magasabbak az adott piacokon.

Az Amaryllis franchise koncepció remek üzleti lehetőséget kínál orvosok, esztétikai- , sebészeti központok, kozmetikusok, szépségszalonok számára egy új vállalkozáshoz vagy a már meglévő bővítéséhez. További információk az Amaryllis franchise lehetőségről ide kattintva.