2013.10.09.

A jövő ablaka

Győr után Kecskeméten nyílt meg az energiatakarékos nyílászárók palettáját forgalmazó Internorm franchise bemutatóterme.

Október elején Kecskemét belvárosában nyílt meg az energiatakarékos, passzívházakhoz is alkalmas nyílászárókat forgalmazó Internorm hálózat második vidéki bemutatóterme, melyet a Duofair-Ker Kft. franchise partnerként működtet. Az ünnepélyes megnyitón Klinger Gábor, az Internorm magyarországi képviseletének vezetője kiemelte: az egységes arculat, az anyacég biztos háttere segíti a franchise partnerek sikeres piaci szereplését. Sok éves munka és több tízezer ügyfél visszajelzése alapján alakították ki és működtetik a franchise rendszerüket, melyhez most a kecskeméti is csatlakozott. A franchise partnerek kreativitása, az anyacéggel való kiváló együttműködése együttesen eredményezi sikerüket.

Internorm üzlet Fotó BAON.HU

Az osztrák családi tulajdonú, több mint 80 éves múltra visszatekintő Internorm vállalat 20 millió eladott ablakegységgel mára Európa piacvezető ablakgyártójává nőtte ki magát. Magyarországon 10 éve jelent meg a hálózat, és ez idő alatt 13 márkaképviseletet nyitottak hazánkban.

Klinger Gábor hangsúlyozta, hogy Kecskemét belvárosa azért jó helyszín, mert a megyeszékhely – országosan is kiemelkedő dinamikus fejlődésének köszönhetően – önmagában is jelentős pont, másrészt régiós központ szerepét is betölti. Az ország közepén helyezkedik el, autópálya mellett, így más városok potenciális vásárlói is könnyedén elérik.

Az immár két vidéki bemutatóterem mellett most adták át Budaörsön a 600 négyzetméteres központi bemutatótermet is, ahol a kereskedő partnerek, így a kecskeméti Duofair-Ker Kft. is az Internorm teljes palettáját bemutathatja az érdeklődőknek. Klinger Gábor elmondta, az Internorm cégfilozófiája, hogy kevesebb, de minőségi bemutatóterem működjön.

Az osztrák családi tulajdonú, több mint 80 éves múltra visszatekintő Internorm cég 20 millió eladott ablakegységgel mára Európában piacvezető ablakgyártóvá nőtte ki magát. Magyarországon 10 éve jelent meg a hálózat, és ezalatt 13 márkaképviseletet nyitott hazánkban.

Forrás: BAON.HU

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank