„A Paris Smile francia termék, ez, úgy vélem, a minőségéről sokat elárul. A szolgáltatásainkat illetően elsősorban a minőségre helyezzük a hangsúlyt a mennyiséggel szemben.”
Veres Gyöngyi, magyarországi franchise vezető, Paris Smile
Hétfő
2013.10.07.
Tavaly ősszel jelent meg Magyarországon a francia Paris Smile, az expressz fogfehérítés képviselője. Veres Gyöngyi franchise vezetővel beszélgettünk az elmúlt egy évről és terveikről a jövőt illetően .
 

Magyarország az elsők közt volt azon külföldi országok között, ahol a Paris Smile megjelent egyedi koncepciójával. Minek köszönhető a Magyarország melletti döntés?

Igen, ez így van. A Paris Smile számára a közép-európai térségben való megjelenés volt a cél, ugyanis Nyugat-Európában már eléggé elterjedt a kozmetikai fogfehérítés, így nagyobb kihívás volt egy új régiót megcélozni. A magyarországi választásban a véletlen is közrejátszott, tudniillik a francia alapítónak a baráti köréhez tartozott egy magyar lány Lyonban. Ezzel Magyarország, mint kezdeti helyszín, mintegy kiütötte Csehországot, mert első körben az lett volna eredetileg a befutó.

Hogy halad a magyarországi terjeszkedés? Mik a tervek, kilátások a jövőre nézve?
Nem panaszkodhatunk, hiszen most nyílt éppen az első mosolybár franchise-boltunk a 18. kerületben, illetve több helyen is jelen vannak a termékeink szépségszalonban, fitnesz-teremben, szoláriumban, fogorvosi rendelőkben; helyileg Budapesten, Mosonmagyaróváron és Szegeden. A jövőt illetően a hangsúlyt a munka folytatására, a további piacépítésre, illetve az emberekkel való kommunikációra szeretnénk fektetni. Sok ember számára még mindig ismeretlen ez a peroxidmentes fogfehérítési forma.

Hogyan látja a Paris Smile franchise koncepciók versenyképességét a magyar piacon?
A Paris Smile francia termék, ez, úgy vélem, a minőségéről sokat elárul, a tulajdonos is francia, lyoni székhellyel. A szolgáltatásainkat illetően elsősorban a minőségre helyezzük a hangsúlyt a mennyiséggel szemben.

Folyamatosan keresnek franchise átvevőket az ország egész területén. Az elmúlt egyéves magyarországi tapasztalatok alapján, kiknek ajánlaná elsősorban a Paris Smile koncepciókat?
Elsősorban olyan befektetőknek, akik nyitottak az újdonságra és fontosnak tartják az esztétikát, a kellemes megjelenést, amihez a szép mosoly hozzátartozik és ebben való hitüket közvetíteni is tudják a vendégeik felé.

Mire van szükség egy Fogfehérítő sarok, - szigetecske vagy Mosolybár elindításához? Miben segít a franchise központ az indulásnál?
Egy csinos kis üzlethelyiségre, ami kellően frekventált helyen található, a kialakítást pedig közösen tervezzük meg a befektetővel: fontos az elegancia és az, hogy a színvilág harmonizáljon a logónkkal. Jellemzően a vörös, fekete, fehér és az arany dominál.
A központ segíti a marketingmunkát, a szélesebb körű megismertetését ennek az innovatív fogfehérítő eljárásnak, a tapasztalataink megosztását és különböző esteken, szakkiállításokon való jelenlétet, azaz promóciót biztosít.