A BodyConcept márka mellett a DepilConcept franchise-t és a BodyConcept esztéta Iskolát birtokló Concept csoport az elmúlt nyolc évben, három kontinensen több mint száz központot nyitott – a szomszédos országok közül Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban is jelen van már a hálózat.
Péntek
2013.10.04.
Az országos mester licence megvásárlása mellett már egyéni franchise partnerként is lehet csatlakozni a BodyConcept nemzetközi csapatához.
 

Az elmúlt egy évben rengeteg vállalkozó érdeklődött a BodyConcept franchise lehetőség iránt, de az országos mester licence megvétele nélkül, egyéni franchise partnerként fektettek volna be az esztétikai- és szépségápolási koncepcióba. Idáig a portugál hálózat expanziós stratégiája minden ország esetén először egy mester partner megtalálását tűzte ki célul, majd a mester partnerek vezetésével bővítették partnerhálózatukat az adott országban. Mostantól azonban – az új üzleti megoldások bevezetésének köszönhetően – már nem követelménye a BodyConcept Franchise partnerré válásnak a mesterjogok megvásárlása, viszont továbbra is együtt jár a teljes támogatási rendszerrel az átvevők számára. Egyéni franchise átvevőként a BodyConcept franchise csomag 23 500-50 000 eurós befektetést igényel, de egy egyéves mesterjog-opció vásárlásával is van lehetőség az esztétikai- és szépségközpont elindítására.

A BodyConcept szalonok minden korosztály számára kínálnak legújabb technológiás esztétikai, kozmetikai és hajkezelési szolgáltatásokat, valamint különböző szépségápolási és egészségügyi tanácsadást. Az első szalont nyolc évvel ezelőtt alapították Portugáliában egyfajta válaszként a változó fogyasztói igényekre és annak érdekében, hogy megszüntessen egy piaci rést, létrehozva egy olyan professzionális szépségközpontot, amely elérhető áron nyújtja szolgáltatásait. Először Brazíliában, majd Lengyelországban terjeszkedett a hálózat, amely összesen több mint 50 egységet üzemeltet, többek közt Csehországban és Szlovákiában is. A franchise partnerek aránya, az új üzletnyitók között 90 százalékos.

A BodyConceptet tulajdonló Concept csoporthoz tartozik a DepilConcept franchise is, amely a szépségközpontok működtetéséből szerzett tapasztalatokon alapszik és innovatív szőrtelenítési, valamint fototerápiás eljárásokat kínál.