Október 2-4. között Buybrand Expo Moszkvában, a hónap közepén (október 17-19.) Franchise Expo 2013 Varsóban, majd a pozsonyi Franchise Szakkiállítás és Vásár (október 30-31.) a „hónapzáró” nemzetközi franchise esemény.
Csütörtök
2013.10.03.
Jelenleg is tart a moszkvai Buybrand Expo, a hónap végén Franchise Vásár Pozsonyban, de még előtte Franchise Expo 2013, Varsó.
 

Kelet-Európa legnagyobb, a franchise világának szentelt kiállítása az oroszországi Buybrand Expo. Idén a rendezvény október 2-4. között hozza össze a szakma szakértőit, kis-, közép- és nagyvállalatait, valamint kormányzati szerveket, hogy megtárgyaljanak egy sor kérdést a franchise kilátásairól, problematikájáról és általában a franchise-t érintő fontosabb témákról. A legfrissebb helyzetjelentés alapján 250 franchise-koncepció mutatkozik be idén Moszkvában, mintegy 8000 látogatót csábítva el ezzel, szerte Európából. A vásár mellett megrendezésre kerül egy szakmai fórum, valamint a franchise gyakorlati és üzleti kérdéseit boncolgató szeminárium is. Ha azonban a héten nem tud ellátogatni az orosz fővárosba, még ebben a hónapban két további nemzetközi franchise expót is tartanak a régiónkban: sorban a következő Közép Európa legnagyobb franchise rendezvénye, a lengyelországi Franchise Expo 2013, majd a hónap végén tartják a Nemzetközi Franchise Szakkiállítás és Vásárt Pozsonyban.

Az idei lesz a tizenegyedik Franchise Vásár Varsóban, amely vitathatatlanul Európa egyik meghatározó franchise rendezvényé nőtte ki magát. A tavalyi rekord számú 7000 érdeklődő után, a rendezők idén már 8000 franchise jog megvásárlásában érdekelt látogatót, valamint több mint 100 franchise koncepciót várnak a háromnapos rendezvényre. „Ez az egyetlen olyan esemény az évben, amikor ilyen nagy számban gyűlnek össze egy helyen a franchise rendszergazdák és potenciális franchise partnerek” – mondta Arkadiusz Słodkowski, a rendező PROFIT system igazgatósági tagja. A kiállítókat elsősorban Lengyelországból és Közép Európából (Magyarország, Cseh Köztársaság, Szlovákia, Ausztria) várják a szervezők, emellett jelen lesz több észak-amerikai, ausztrál és nyugat-európai koncepció is.

Ezután, a hónap végén, azaz október 30-31. között Pozsonyban kerül megrendezésre a Nemzetközi Franchise Szakkiállítás és Vásár. A szlovák kiállítás valamivel kisebb, mint a lengyel vagy az orosz, a szervezők jelenleg kb. 30 franchise hálózatra számítanak Szlovákiából, a Cseh Köztársaságból és Ausztriából. „A franchise kiállítással az a célunk, hogy bemutassuk, a szlovák piacon vannak kiváló szakemberek és cégek, amelyek fejlesztik a franchising üzleti modellt. Reméljük, hogy ez a franchise vásár – a franchise rendszerek bemutatásával és a kapcsolódó konferenciákkal – erősíteni fogja a franchise pozícióját a szlovák piacon és befolyását az egész gazdaság fejlődésére” – mondta el Jozef Šétaffy a rendező Szlovák Franchise Szövetségtől.

---

Maradjon aktuális a hazai és nemzetközi franchise rendezvényekkel kapcsolatban a Franchise Naptárral!


népszerű a fórumban