2013.10.02.

Egészséges menükkel Magyarországra

Mester partnert keres Magyarországon az egészséges táplálkozás jegyében alapított Fitness food menu.

Idén ünnepli fennállásának ötödik évfordulóját a Fitness food menu franchise. Ennek alkalmán a csehországi vállalat nemrég nevet és logót változtatott, új funkciókkal és kinézettel fejlesztette honlapját, valamint elindított egy ösztönző Partnerprogramot, annak érdekben, hogy megkönnyítse a franchise koncepció átvételét partnerek, befektetők számára. A Fitness food menu ugyanis idén megnyitotta legújabb üzemét és a cél, hogy újabb értékesítési pontokat alakítsanak ki franchise partnerek bevonásával Csehország még lefedetlen régióiban, valamint a határokon túl – elsősorban Magyarországon, Lengyelországban és Szlovákiában.

Fitness food menü Fotó Fitness food menu

A 2008-ban indult Fitness food menu franchise hálózattal már 39 helyen lehet találkozni a Cseh Köztársaságban és további négy helyen Ausztriában. A külföldi expanzió keretében mester franchise partnert keresnek elsősorban Magyarországról, valamint terv a lengyel és szlovák piacok meghódítása is.

A Fitness Food Menu koncepció az egészséges táplálkozás jegyében jött létre. A vállalat termelési helyszínein olyan menüket állítanak össze, amelyek nem csupán a napi alapvető tápanyagbevitelt biztosítják, hanem megfelelő mennyiségű vitaminokat, kalciumot, vasat és egyéb, a szervezetre jótékony hatású nyomelemeket tartalmaznak. A Fitness food menu étlapjáról több száz recept közül lehet választani, attól függően, hogy aznap épp mi van egészséges étrendünk vagy sport-, súlycsökkentő- vagy egyéb diétánk középpontjában. Az akár ötfogásos menüket felvehetjük az értékesítési pontokon vagy házhoz is rendelhetjük. A gondosan összeválogatott menük mellett a vállalkozás és franchise partnereik szakmai szolgáltatásokat is kínálnak, így van lehetőség többek közt szakmai konzultációra is a mindennapi étrend vagy diéta összeállításához.

Az elmúlt egy évben 27 új értékesítési pont indult el, valamint már 7 új helyszínen folyik az ételek elkészítése és összeállítása. Jelenleg a Fitness Food franchise hálózat a Cseh Köztársaság 75 százalékát fedi le, ha pedig ekkora a siker, miért ne próbálnának szerencsét a határokon túl is. „Az általunk készített marketingfelmérés és piacelemzés alapján arra jutottunk, hogy elsősorban Magyarország, Szlovákia és Lengyelország jelentenek potenciális piacot franchise koncepciónk kiterjesztéséhez” – mondta el a tervek kapcsán Tomáš Volf társtulajdonos és hozzátette, a vállalat elsősorban ebben a három országban keres mester-franchise partnert. A külföldi terjeszkedést komolyan vevő étteremlánc, a franchise koncepción kívül pedig saját számlára is nyit külföldi helyszíneken, legutóbb egy bécsi egység megnyitásával gyarapodott a hálózat.

A jövőbeli, magyarországi mester licence tulajdonos feladatai közé tartozna a Fitness food menu magyarországi meghonosítása, az országos marketingstratégia kidolgozása és megvalósítása, valamint a hálózat bővítése hazánkban. A cseh franchise központ pedig a márka, logó és kipróbált know-how mellett segít a franchise partnerek és üzleteik kiválasztásában, promóciós, reklám anyagokat biztosít, azok teljes grafikai tervezését, sőt tanácsadást, képzést, tréningeket, közös beszállítókat és bérelhető gépeket, berendezéseket is.

Egészséges menükkel Magyarországra

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank