2013.09.26.

Innováció a franchise hálózatok életében

Mindenki, aki érdeklődik a franchise vállalkozások iránt, választ kaphat a témában felmerülő kérdéseire jövő hétfőn a Franchise Szövetség klubdélutánján.

Szeptember 30-án „Innováció, megújulás a franchise hálózatok életében” témában szakmai klubdélutánt szervez a Magyar Franchise Szövetség. Az aktuális előadásokkal tarkított őszi rendezvény a Hotel Buda Mercure-ban, délután kétórai kezdettel kerül megrendezésre. Az esemény remek alkalmat kínál minden vállalkozni vágyó, a franchise szakma iránt érdeklődő számára, hogy tapasztalt szakemberektől, első kézből kaphassák meg felmerülő kérdéseikre a választ.

MFSZ Klubdélután Hotel Mercure Metropol

A klubdélután a Hotel Buda Mercure-ban (I. ker., Krisztina krt. 41-43.) kerül megrendezésre szeptember 30-án, 14:00 órai kezdettel.

Elsőként Hetyei József, a DIEGO Kft. hálózati igazgatója tart előadást és osztja meg tapasztalatait a témában, majd őt követi a Fornetti Kft képviseletében Vidács Gyula, ügyvezető igazgató. A Klubdélutánon a szokásokhoz híven lehetőség lesz a témák és előadások kapcsán felmerülő kérdések megvitatására is. A beszélgetés moderátora dr. Mandel Katalin főtitkár.

Mindkét előadó díjazottként vehetett részt a Szövetség egy korábbi franchise Díjkiosztó Gáláján. A DIEGO üzletlánc 2011-ben érdemelte ki az Év Franchise hálózata címet, míg a Fornetti franchise hálózat 2009-ben vehette át ugyanezt az elismerést.

Innováció a franchise hálózatok életében

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank