A divatot és a lakberendezést ötvözi az első magyarországi H&M Home. Nyitás csütörtökön, ajándékokkal és nyitási akciókkal várják az első vásárlókat.
Szerda
2013.09.11.
Holnap nyit a fővárosban a divatot és a lakberendezést ötvöző H&M Home első magyarországi üzlete.
 

A svéd Hennes & Mauritz szeptemberben 12-én megnyitja első Home üzletét Magyarországon. A H&M Home koncepció a divatot és a lakberendezést ötvözi, szezononként megújuló kollekciói lakástextileket és dekorációs cikkeket kínálnak, mindezt elérhető árakon. A H&M Home részleg a budapesti WestEnd City Center bevásárlóközpontban nyitó új H&M üzletben lesz elérhető.

A H&M Home 2009 óta kínál dekorációs és lakberendezési termékeket, valamint gyermekszoba kollekciókat minden stílusban. A termékválaszték 2012 óta babaszoba kollekcióval bővült. A szezononként megújuló választékban megtalálható lakástextilek, mint a párnahuzatok, ágytakarók, törölközők és ágyneműk minden otthont kicsit melegebbé varázsolnak. A kollekciók ezen kívül dekorációs termékeket is kínálnak, mint üvegvázák, fa tálcák és tálak, kerámiák és tortaállványok, amelyek még egyedibbé és személyesebbé teszik a lakást.

„Imádom az idei őszi H&M Home kollekció sokszínűségét és drámaiságát” – mondta Evelina Kravaev Söderberg, a H&M Home vezető tervezője. „A barokk bohémságtól kezdve a letisztult minimalizmuson át a szív- és virágmotívumokig nagyon sokféleképpen meg lehet vele jeleníteni egyéni stílusunkat. Növekvő dekorációs termékválasztékunk darabjai – mint például a vázák és a csészék – még inkább megkönnyítik otthonunk stílusos berendezését.”

A svéd divatóriás – 48 országban több mint 2700 üzletével – ágazatának második legnagyobb szereplője a világon, a spanyol Inditex Csoport után. A mostani a H&M 31. üzlete Magyarországon, aminek mindenképp erős versenyre kell számítania, hiszen a WestEnd-ben több Inditex-márka is megtalálható - működik Bershka, Pull&Bear, Stradivarius és Zara üzlet is.


népszerű a fórumban