Sikeres üzleti év a romániai Fornettinél

2012 végén 620 Fornetti pékség üzemelt Romániában, amivel a magyar hálózat az egyik legnépszerűbb franchise a helyi piacon.
Szerda
2013.08.07.
Romániában az egyik legkedveltebb franchise hálózat a Fornetti, az átszervezést követő első év pozitív eredményeket hozott.
 

A Fornetti Románia 2oo1-ben jött létre, mint a Fornetti Kft. mester franchise partnere és legutóbb 2012. május 31-én történt átszervezés a cégben, egy új irányítási struktúra kidolgozásával. „A pozitív eredményeknek és a hitelezőkkel szembeni vállalások teljesítésének köszönhetően a felügyelőbizottság elfogadta az éves beszámolót, a júliusban összehívott ülésen” – mondta el sajtótájékoztatón a vállalat.

Az ülésen a Fornetti Románia elfogadta az összes feltételt, amit a hitelezők kikötöttek és egyúttal az új értékesítési- és terjeszkedési stratégiák bevezetését, új üzletek nyitását és új termékek előállítását tűzték ki célul. A célok egybe vágnak a nemrég kinevezett ügyvezető, Tóth Csaba egy korábbi interjúban elmondott véleményével, miszerint „Igaz, hogy az elmúlt tíz évben jelentős változások mentek végbe a piacon, de még mindig vonzóak a Fornetti együttműködési feltételei a vállalkozók számára. A cél, hogy jó üzleti partnerek segítségével képesek legyünk a fogyasztói igények kielégítésére.”

A Fornetti Románia hálózatához több mint 600 egység tartozik, amivel az egyik legnagyobb franchise hálózat az országban. A háromezer eurós csatlakozási díjért cserébe a hálózat minden partnere számára biztosítja a szükséges bútorokat, berendezéseket, dekorációt, kemencét, reklámanyagokat, logisztikai megoldásokat, üzletviteli támogatást és tanácsadást.

--
A Fornetti Cégcsoport termékeivel a fogyasztók több mint 25 országban találkozhatnak látványpékségekben, élelmiszer-üzletekben, hipermarketek hűtő-pultjaiban. A sütési pontok száma meghaladja a 7000-et és a Fornetti termékeit napról napra közel 2 millió ember fogyasztja világszerte.