2013.08.02.

Ősztől a házi kedvencek az elsők

Szeptembertől a svéd Husse országszerte elkezdi a prémium és szuperprémium termékek értékesítését.

Európa vezető kutya- és macskaeledel házhoz szállítója Magyarországon is megkezdi a szuperprémium kategóriás termékek értékesítését, így ősztől országszerte kaphatóak lesznek a Husse tápok és kiegészítők. A termékek disztribúciójáért franchise partnerek felelnek egy-egy megyében vagy kerületben. „Még van lehetőség megyék, illetve budapesti kerületek megvételére" – tudtuk meg a hazai hálózatfejlesztési vezetőtől, Galló Szilviától.

Husse autó és termékek Fotó Husse

A svéd márka széles árukínálatában a prémium és szuperprémium minőségű kutya-és macskatápok mellett többféle táplálék kiegészítőt, higiéniás termékeket és egyéb kiegészítőket is találunk.

A Husse értékesítési stratégiájának előnye, hogy a termékek, tartozékok, kiegészítők közvetlenül a gyárból érkeznek, elkerülve a nagy- és kiskereskedők közbeiktatását. A termékeket a vásárlók közvetlenül a helyi franchise partnertől vásárolhatják meg, aki egy megyében vagy budapesti kerületben felelős a disztribúcióért. Ennek köszönhetően a Husse a vásárlók számára versenyképes áron tudja biztosítani a szuperprémium minőségű termékeket, amelyeket a franchise partnerek nagyon vonzó árréssel tudnak értékesíteni.

A svéd márka széles árukínálatában a prémium és szuperprémium minőségű kutya-és macskatápok mellett többféle táplálék kiegészítőt, higiéniás termékeket és egyéb kiegészítőket is találunk. A vásárlók számára ingyenes házhoz szállítási rendszer mellett pedig a franchise partnerek – a folyamatos képzéseknek köszönhetően – naprakész tanácsokat és válaszokat tudnak adni a felmerülő kérdésekre.

Azoknak, akik gondolkoznak a Husse régiós értékesítési jogának megszerzésén, mindössze egy saját piros és/vagy matricázható autóval, állandó mobiltelefon- és internet elérhetőséggel, valamint egy kis (min. 15 m2 területű) tároló helyiséggel (pl. garázs vagy pince) kell rendelkezniük a partnerré váláshoz. A központ pedig gondoskodik a márkanévről és image-ről, a web shopról, weboldalról, a termékek fejlesztéséről, képzésekről, a kipróbált üzleti gyakorlatok átadásáról és általában, a franchise partnerek folyamatos támogatásáról.

Tudjon meg többet a Husse franchise üzleti lehetőségről a katalógusban vagy tekintse meg a franchise prezentációt.

Ősztől a házi kedvencek az elsők

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank