2013.08.01.

Bemutatkozik a Zöld Planéta

A hálózat felavatja új franchise központját, egyúttal konferenciát szervez az üzleti lehetőség iránt érdeklődőknek.

Augusztus 15-én megnyitja Békés megyei központi irodáját a Zöld Planéta hálózat, ahova – az új franchise központ felavatása mellett – magyarországi bemutatkozó konferenciát is szervez, „Magyarországi komplex, védett gazdasági modell a munkahelyteremtés és környezetvédelem jegyében” címmel. Az esemény 10 órakor kezdődik Szabó Ildikó, franchise rendszergazda előadásával, aminek keretében az ügyvezető-tulajdonos ismerteti a Zöld Planéta hálózat eddigi tevékenységét, elért sikereit és jövőbeli terveit, valamint bemutatja a franchise együttműködésben rejlő lehetőségeket. Az előadást fogadásos ebéd, majd pedig az új Zöld Planéta központ megnyitó ünnepsége fogja követni. A rendezvény kiváló alkalmat biztosít a Zöld Planéta franchise iránt érdeklődők számára, akik amellett, hogy megismerhetik az üzleti lehetőség részleteit, találkozhatnak a franchise vezetőkkel vagy már csatlakozott franchise partnereket kérdezhetnek tapasztalataikról.

Zöld Planéta - a jövő vállalkozóiért Fotó Zöld Planéta

A konferencia a békéscsabai Kornélia étteremben kerül megrendezésre, jelentkezni előzetes regisztráció útján augusztus 12-ig lehet.

A Zöld Planéta Kft. olyan környezetvédelmi és energiakorszerűsítési programok kidolgozásával és megvalósításával foglalkozik, amelyek korszerűsítési, felújítási és építési kihívásokra kínálnak megoldást. A Békés megyéből indult hálózat azzal a céllal jött létre, hogy a különböző projektek megvalósításával fejlesszék az adott település versenyképességét, a helyi kis- és középvállalkozások bevonásával és a lakosság gondolkodásmódjának megváltoztatásával pedig egy korszerű, környezettudatos és élhetőbb környezetet teremtsenek.

A napokban létrejöhet a megállapodás a franchise központ és legújabb partnere között. Az új településfejlesztő Kiskunfélegyházán lesz felelős a korszerűsítési programokért. „Úgy gondolom legújabb partnerünk – elsősorban vállalkozói tapasztalata és megnyerő személyisége, valamint meghatározó, vezető jelleme miatt – sikeres lehet a kiskunfélegyházi fejlesztési projektekért felelős vezetőként” – mondta el Szabó Ildikó. Az új településfejlesztő személyében, idén február óta már a nyolcadik franchise partner csatlakozik a hálózathoz.

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank