Szendvics bevásárlás közben

A Subway nemrég bejelentette, hogy 2017-ig ötvenezerre kívánja növelni éttermeinek számát.
Péntek
2013.07.26.
A Subway éttermet nyitott a Lidl élelmiszer kiskereskedelmi lánc egyik üzletében.
 

Megnyitott az első olyan Subway étterem, amelyet egy diszkont áruházban, egész pontosan egy Lidl üzletben alakítottak ki. A kb. 75 négyzetméteres Subway egység észak Angliában, a norfolki Cromer kikötővárosban található szupermarketben, egy franchise partner, Raj Rao irányításával fog működni.

„Együttműködésünk a Lidl szupermarket hálózattal egy különleges megoldás és izgatottan várjuk, hogy milyen eredményei lesznek a jövőben. Bízom benne, hogy ezt az éttermet még sok ilyen fogja követni” – mondta el Trevor Haynes, a Subway Nagy-Britanniáért és Írországért felelős hálózatfejlesztési managere.

A Subway – a még szélesebb rétegek elérése érdekében – folyamatosan kutat olyan „nem-tradicionális” helyszínek után, mint például egyetemek, főiskolák, benzinkutak vagy boltok környezete. Jelenleg csak Nagy-Britanniában 300 ilyen helyszínen található Subway étterem, és ha a Lidl-lel kötött megállapodás beválik, akkor még tovább nőhet ezeknek a száma.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy a magyarországi Subway átveszi-e ezt a megoldást. Jelenleg „nem-tradicionális” étteremként Siófokon üzemel Subway étterem, szezonális jelleggel.

Magyarországon jelenleg 14 Subway várja a fogyasztókat, de több helyszínen is folynak előkészületek új egységek nyitásához. Helyszíntől és mérettől függően 80,000–190,000 euró közötti kezdő befektetésre van szükség egy saját Subway étterem elindításához.


népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.