2013.07.26.

Szendvics bevásárlás közben

A Subway éttermet nyitott a Lidl élelmiszer kiskereskedelmi lánc egyik üzletében.

Megnyitott az első olyan Subway étterem, amelyet egy diszkont áruházban, egész pontosan egy Lidl üzletben alakítottak ki. A kb. 75 négyzetméteres Subway egység észak Angliában, a norfolki Cromer kikötővárosban található szupermarketben, egy franchise partner, Raj Rao irányításával fog működni.

Subway szendvics Fotó Subway

A Subway nemrég bejelentette, hogy 2017-ig ötvenezerre kívánja növelni éttermeinek számát.

„Együttműködésünk a Lidl szupermarket hálózattal egy különleges megoldás és izgatottan várjuk, hogy milyen eredményei lesznek a jövőben. Bízom benne, hogy ezt az éttermet még sok ilyen fogja követni” – mondta el Trevor Haynes, a Subway Nagy-Britanniáért és Írországért felelős hálózatfejlesztési managere.

A Subway – a még szélesebb rétegek elérése érdekében – folyamatosan kutat olyan „nem-tradicionális” helyszínek után, mint például egyetemek, főiskolák, benzinkutak vagy boltok környezete. Jelenleg csak Nagy-Britanniában 300 ilyen helyszínen található Subway étterem, és ha a Lidl-lel kötött megállapodás beválik, akkor még tovább nőhet ezeknek a száma.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy a magyarországi Subway átveszi-e ezt a megoldást. Jelenleg „nem-tradicionális” étteremként Siófokon üzemel Subway étterem, szezonális jelleggel.

Magyarországon jelenleg 14 Subway várja a fogyasztókat, de több helyszínen is folynak előkészületek új egységek nyitásához. Helyszíntől és mérettől függően 80,000–190,000 euró közötti kezdő befektetésre van szükség egy saját Subway étterem elindításához.

Szendvics bevásárlás közben

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank