Vannak franchise stúdiók, amelyek sikeresen tudnak működni heti 3-4 kezeléssel, mások 25 kezelést végeznek egy héten.
Hétfő
2013.10.21.
Meggyőző üzleti koncepcióval és lehetőséggel érkezhet a tetoválás eltávolítás innovatív képviselője, a német Skinial.
 

A Skinial egy olyan speciális oldat segítségével távolítja el a tetoválásokat, amely egyfajta színeltávolítóként működik. A szakemberek egy mikro-pigmentációs pisztoly segítségével eltávolítják a felhámot és a természetes anyagokból készült folyadék kis cseppecskék formájában bekerül a tetovált bőrrétegbe. Az adott pigment rétegben irritációt okozva a festéket a bőr felszínére szállítja. Csak 3-5 kezeléssel teljesen meg lehet szabadulni a tetoválásoktól, akár a színesektől is, ráadásul a Skinial módszer kevésbé fájdalmas, mint a lézeres kezelések.

A Skinial két saját szalont működtet Németországban és Ausztriában, valamint franchise partnerek révén jelen van Svájcban, Olaszországban, Szlovákiában és Ausztráliában is. Egy Skinial stúdió megnyitása nem nagy költség és kiegészítő jövedelemforrásként is lehet kezelni – a franchise szalon akár az otthonunkban is kialakítható, feltéve, hogy el tudunk különíteni egy, az egészségügyi követelményeknek megfelelő, 15 négyzetméteres részt. Az üzletnyitáshoz szükséges befektetés részét képező belépési díj mértékét a magyar mester franchise partnerrel közösen határozza meg a német hálózat.

A franchise központ nem számít fel marketing vagy egyéb díjakat az együttműködés során, az egyetlen költség az eltávolító folyadék megrendelése, amit a partnerek 75-80 százalékos árréssel tudnak értékesíteni a szolgáltatás formájában. Így a befektetés gyorsan megtérül, feltéve, hogy sikerül kialakítani a minimális ügyfélkört. Egy tetoválás eltávolításához 3-5 kezelésre van szükség, amelyekre, 45-60 ezer Ft/kezelés áron, 8 hetente kerül sor. A központ marketing- és promóciós támogatással segíti a Skinial stúdiókat/szalonokat saját honlapján, amelyen keresztül átlagosan az ügyfelek fele érkezik.

A franchise hálózat jelenleg mester franchise partnert keres Magyarországon. A mester licence 50 ezer euróba kerül, amiért az átvevő partner kizárólagos jogot kap az egész ország területén ahhoz, hogy helyi franchise csomagokat értékesítsen, bővítse a Skinial magyarországi hálózatát, valamint egy teljes licence-t/csomagot az első stúdió kialakításához. A mester partner bevételét képezi az egyéni franchise partnerek belépési díjának fele, valamint a franchise partnereknek szállított és értékesített folyadékon lévő árrés fele is.

(awh)