A tíz országban jelenlévő Planet Sushi étteremlánchoz összesen több mint 140 étterem tartozik.
Csütörtök
2013.07.11.
Innovációba kezd Moszkvában a Planet Sushi, az orosz tulajdonos átalakítja a menüt.
 

A japán étteremhálózat koncepció tulajdonosa, a Rosinter Restaurants Holding úgy döntött, kiigazításokat hajt végre a Planet Sushi éttermek menüiben. Ennek célja, hogy közelebb hozzák a vendégeket - a japán mellett - más ázsiai országok ételeihez is, a kiszélesített menük pedig több ügyfelet vonzzanak az éttermekbe.

A Planet Sushi menüjének változtatására az egyre növekvő piaci verseny késztette a vállalatot. Az ázsiai konyha gyakran könnyen felülkerekedik a kizárólag japán ételeket kínáló éttermeken, így úgy tűnik, a fogyasztói kereslet arra készteti az étterem franchise hálózatot, hogy bővítse menüjét. Jelenleg Moszkvában tesztelik az új kínálatot – ennek sikere vagy kudarca fog dönteni arról, hogy kiterjesztik-e a változtatásokat az európai piacokra, köztük Magyarországra is.

A tőzsdén is jegyzett Rosinter Restaurants Holding vezető étteremhálózat Oroszországban, valamint a Független Államok Közössége piacain, világszerte összesen 45 ezer vásárlót szolgálnak ki naponta. A hálózat 10 országban közel 400 étteremmel rendelkezik, amiből 128-at franchise partnerek üzemeltetnek.

A vállalat saját és franchise márkái alatt üzemelő éttermekben és kávézókban különböző nemzetek ételeit helyezték a középpontba: az IL Patio kínálatában olasz, a T.G.I. Friday’s éttermekben az amerikai, míg a Sibirskaya Corona kínálatában orosz specialitások szerepelnek. Hamarosan pedig kiderül, hogy a Planet Sushi japán különlegességeit kiegészítik-e véglegesen az ázsiai konyha ételei. Amennyiben a moszkvai tesztidőszak végül sikerrel zárul, várhatóan Magyarországon is bevezetik az újításokat. Hazánkban Budapesten térhetünk be Planet Sushi étterembe, az Oktogonnál vagy a Deák téren.


népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.