A BodyConcept hálózatának már több mint 50 egysége működik Portugáliában, Brazíliában, Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában és a Zöld-Foki Szigeteken, amelyeknek nagy részét franchise partner üzemeltetik.
Szerda
2013.07.10.
Sikeres portugál szépségápolási hálózat, a BodyConcept mester franchise átvevőjét keresi Magyarországon.
 

Cellulitis, elhízás, izomproblémák, ízületi fájdalom, keringési problémák, ráncosodás. Ezek közül néhány szó a böngészőben leggyakrabban keresett kifejezések közé tartozik. A BodyConcept ezt pontosan tudja, és ezért megoldásokat kínál ügyfeleinek ezekre a problémákra és most egy üzleti lehetőséget is olyan motivált, proaktív vállalkozónak, aki kiépítené a franchise magyarországi hálózatát.

A BodyConcept szalonok minden korosztály számára ajánlják a legújabb technológiás esztétikai, kozmetikai és hajkezelési szolgáltatásokat és különböző egészségügyi tanácsadást is. Az első szalont nyolc évvel ezelőtt alapították Portugáliában egyfajta válaszként a változó fogyasztói igényekre és annak érdekében, hogy megszüntessen egy piaci rést, létrehozva egy olyan professzionális szépségszalont, amely elérhető áron kínálja szolgáltatásait. Először Brazíliában, majd Lengyelországban terjeszkedett a hálózat, amely összesen több mint 50 egységet üzemeltet, többek közt Csehországban és Szlovákiában is.

A mester franchise partner feladata lesz kiépíteni a magyarországi hálózatot, egyedi arculattal rendelkező BodyConcept klinikák létrehozásával. Első ízben egy saját egység nyitása a cél, majd a tervek szerint évente két új franchise szalon megnyitása. A mester franchise átvevő teljes támogatást kap, beleértve az elméleti és gyakorlati oktatást, know-howt, és a marketingkampányok megtervezését.