A tavalyi rekord számú 7000 érdeklődő után, a rendezők idén már 8000 franchise jog megvásárlásában érdekelt látogatóra számítanak.
Péntek
2013.06.21.
Közép- és Kelet Európa legnagyobb franchise kiállítására idén százhúsz, hálózatát franchise partnerek bevonásával építő kiállítót várnak a rendezők.
 

Megkezdődtek Közép - és Kelet Európa legnagyobb franchise rendezvényének előkészületei. A Franchise Expo 2013 idén a lengyelországi PROFIT system szervezésében október 17-19. között kerül megrendezésre Varsóban. Az előzetes felmérések alapján a tavalyi kiállítói létszám 20 százalékos növekedésére, azaz több mint 120 vállalat részvételére számítanak idén a szervezők. Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a franchise vásár kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy a külföldi piacok felé nyitó hálózatok személyes kapcsolatba kerüljenek azokkal a vállalkozókkal, akik franchise rendszerben indítanának saját vállalkozást vagy fejlesztenék már meglévő üzletüket.

A tavalyi rekord számú 7000 érdeklődő után, a rendezők idén már 8000 franchise jog megvásárlásában érdekelt látogatót várnak a háromnapos rendezvényre. „Ez az egyetlen olyan esemény az évben, amikor ilyen nagyszámban gyűlnek össze egy helyen franchise rendszergazdák és potenciális a franchise partnerek, akiket érdekel saját vállalkozásuk beindítása, fejlesztése vagy a kapcsolódó franchise-nak szentelt programok, előadássorozatok” – mondta el Arkadiusz Słodkowski, a rendező PROFIT system igazgatósági tagja.

Mint minden évben, várhatóan idén is az étterem szektor képviselői lesznek jelen a legnagyobb számban. A nagy hálózatok, mint a McDonald’s, a Subway vagy a Telepizza mellett sok „fiatal” koncepcióval is találkozhatnak a kilátogatók. A vendéglátás mellett persze idén is a legkülönfélébb szegmensekben tevékenykedő hálózatok franchise ajánlatai közül lehet majd válogatni, az egészség- és szépségápolástól kezdve, a divatáruházakon át a bankokig. A kiállítókat elsősorban Lengyelországból és Közép Európából (Magyarország, Cseh Köztársaság, Szlovákia, Ausztria) várják a szervezők, de jelen lesz több észak-amerikai, ausztrál és nyugat-európai koncepció is.

Ágazattól függetlenül a külföldi nyitásban érdekelt magyarországi cégek számára Lengyelország egy remek felvevő piacot jelent, amit jól mutat, hogy a hazai koncepciók második legnépszerűbb célállomását jelenti a 40 milliós piac. A varsói expó pedig jó lehetőség a helyi viszonyokat jól ismerő üzleti partnerek és franchise átvevők megtalálásához.
„Az expó optimális környezetet teremt arra, hogy új üzletfelekkel ismerkedjünk meg. Egyre több olyan átvevő-jelölt van tudatában a varsói kiállításnak, akik pontosan tudják, hogy mit keresnek, és konkrét kérdésekkel készülnek.” - Monika Dabrowska, a McDonald’s lengyelországi hálózatának franchise menedzsere.

További információkért látogasson el a rendezvény honlapjára vagy vegye fel a kapcsolatot a PROFIT system magyarországi munkatársaival.


népszerű a fórumban