Minőségi termékek és gyors házhozszállítás

„Magyarország minden megyéjében, illetve Budapest minden kerületében szeretnénk egy-egy franchise partnert. Folyamatosan várjuk a jelentkezőket és amint megtaláljuk a megfelelő pályázót el is kezdhetjük a közös munkát.”
Hétfő
2013.06.03.
A hazai hálózatfejlesztésért felelős Galló Szilviával beszélgettünk a szuperprémium állateledeleket kínáló Husse magyarországi megjelenéséről.
 

Év eleje óta Önök birtokolják a magyarországi Husse mester licenceket. Minek hatására döntöttek a Husse mester franchise jog megvásárlása mellett?

A kutya-macska szuperprémium és prémium eledeleket gyártó cégek között a Husse koncepciója egyedülálló Magyarországon. Franchise partnereink közvetlenül a végfelhasználókhoz juttatják el a termékeket, így közvetlen és személyes kapcsolatban állnak velük. Emellett természetesen a termékek minősége, az anyacég profizmusa is meggyőzött minket arról, hogy érdemes behozni a magyar piacra. Felkerestünk olyan gazdákat, akik Husse termékekkel etetik kedvenceiket és csak pozitív véleményekkel találkoztunk. Alkalmunk volt külföldi kollégákkal is találkozni, akik bemutatták, hogy a különböző országokban, hogyan működik a Husse, megismerhettük a profi internetes felületeiket, ami Magyarországon is elérhető lesz.
Összességében úgy látjuk, hogy a hazai piacon helye van egy olyan cégnek, amely minőségi termékeket kínál, középpontba helyezve kedvenceink legmegfelelőbb táplálását és a minőségi kiszolgálást, gyors házhozszállítást.

Hogyan látja a magyarországi állateledel piacot a kereslet, a verseny, valamint a vásárlói hajlandóság függvényében?
Az elmúlt években kevés olyan iparág akadt, ami érdemben tudott növekedni. Kivételt képez azonban a kisállat piac, ezen belül is a szuperprémium tápok forgalmazása. Ezzel párhuzamosan a kutya-macska tulajdonosok felvilágosultsága, tájékozottsága és a felelős állattartás folyamatosan fejlődik, ennek köszönhetően a kedvencek táplálására is lényegesen nagyobb hangsúlyt fektetnek. Ezért is gondoljuk úgy, hogy szükség van a személyes vevő-értékesítő kapcsolatra, segítségnyújtásra az állat tulajdonságainak, adottságainak és egészségi állapotának megfelelő termékek kiválasztásában. A növekvő iparágnak megfelelően a gyártók közötti verseny is egyre fokozódik, de úgy gondoljuk, hogy a Husse tápok és kiegészítők minősége és a házhozszállítási rendszerünk felveszi a versenyt a már piacon lévő termékekkel.

Nem tervezik nagykereskedők vagy márkaüzletek bevonását az értékesítés során, hanem a megrendelt termékeket a franchise partnerek egyenesen a vásárló ajtajához szállítják. Hogyan működik pontosan ez az értékesítési rendszer?
A vásárlók közvetlenül a franchise partnertől tudják megrendelni a terméket, illetve az egyedi webes felületen, ahol a megrendelőnek majd kötelező lesz beírnia az irányítószámát és ez alapján kerül a megrendelése az irányítószámhoz tartozó franchise partnerhez. Amennyiben a területen még nincs franchise partner, a megrendelés a központba fut be és mi intézzük a kiszállítást. Az online felületek mellett, a központi marketing értelmében a termékeket különböző kutyás-macskás médiumokban (újság, szóróanyagok, stb) is reklámozzuk.
Az érdeklődők persze személyesen is találkozhatnak a franchise partnerekkel és a Husse termékekkel. A franchise szerződésben is rögzítjük, hogy a partnernek kötelező megjelennie az általunk előre meghatározott nagyobb rendezvényeken (kiállítások, versenyek, stb.) Ezen felül természetesen egyéb kiállításokon, programokon is részt vehet, illetve szervezhet partnertalálkozókat. Tervezzük a megjelenést a nagyobb nemzetközi kiállításokon is, de erről pontos információt később tudunk adni.

Mi az üzletnyitási-, terjeszkedési stratégia Magyarországon?
Magyarország minden megyéjében, illetve Budapest minden kerületében szeretnénk egy-egy franchise partnert. Folyamatosan várjuk a jelentkezőket és amint megtaláljuk a megfelelő pályázót el is kezdhetjük a közös munkát. Partnereink a Husse termékeket nem boltokban, üzletláncokban fogják értékesíteni, hanem a végfelhasználóknál, tehát kutya-macska tulajdonosoknál, valamint olyan szervezeteknél, akik tartanak vagy alkalmaznak állatot (pl. kutyaiskolák, kiképzők, kutya - és macskatenyésztők stb.). Termékpalettánkban megtalálhatóak higiéniai készítmények is (pl. samponok), így a kutya - és macska tulajdonosok mellett a kutyakozmetikusok is potenciális vevőink lehetnek.

Mi a legfontosabb ahhoz, hogy a csatlakozó franchise partnerek sikerre vihessék vállalkozásukat?
Fontosnak tartjuk, hogy csatlakozó franchise partnereink otthon legyenek a kutya- és macskaeledelek világában, ismerjenek kisállattartókat, tenyésztőket és egyéb kutyával-macskával foglalkozó szervezeteket. Természetesen a kiválasztásnál elsődleges szempont a jó kommunikáció, a pontosság, rugalmasság és precizitás, hiszen a rendszer lényege a vevőkkel való személyes kapcsolattartás, tanácsadás és a gyors házhozszállítás. Mivel fejlődő iparágról beszélünk, a verseny is egyre kiélezettebb a gyártók között, ezért fontos, hogy termékeink kiváló minőségét megfelelő szakértelemmel értékesítsék.


népszerű a fórumban

Indul a Fröccsbusz franchise

A Fröccsbusznak jelenleg nincsen elérhető franchise ajánlata; egyéb együttműködési lehetőségekről közvetlenül a vállalatnál tudnak érdeklődni:E-mail:...

9 hozzászólás
utolsó 2016.06.14.
Indul a Fröccsbusz franchise

Üdvözlöm!Érdeklődni szeretnék milyen költségekkel jár a csatlakozás?E-mail:tcsb032@gmail.com

9 hozzászólás
utolsó 2016.06.07.
Husse márkabolt és bemutatóterem

A Husse márkabolt elérhetőségei: Cím: 1082. Bp. Horváth Mihály tér 2. Tel.: 0620-212-20-28 E-mail: hussedelpest@husse.hu Honlap:...

1 hozzászólás
utolsó 2015.01.14.
Garantált visszavásárlási programot indít a Tesla

Egy meglepő kommentben Elon Musk megjegyezte, hogy ahogy a Tesla folytatja terjeszkedését mégiscsak szüksége lehet franchise üzletekre a vállalati Tesla szalonok...

1 hozzászólás
utolsó 2014.10.26.
Indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék bővebb tájékoztatást kapni fröccsbusz üzemeltetésével és a költségekkel  kapcsolatban.  Tisztelettel: korosine

9 hozzászólás
utolsó 2014.02.11.
Franchise az állatok szerelmeseinek

Kedves Marton Margó! Kérem adja meg elérhetőségét és a napokban keresni fogjuk! Az önéletrajzát a magyarorszag@husse.com e-mail címre küldheti...

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.24.
Franchise az állatok szerelmeseinek

Tiszteletem! Nagyon tetszik ez a lehetőség és érdekelne is. További információkra lenne szükségem. Üdvözlettel. Marton Margó

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.23.
Indul a Fröccsbusz franchise

Tisztelt cím! Szeretnék tájékoztatást kérni a Fröccsbusz franchize lehetőségről! ombodieva@freemail.hu Köszönettel!

9 hozzászólás
utolsó 2013.05.23.