Friss perec és csapolt joghurt

A BITE Bakery Café számára egy új gyorséttermi szegmens meghonosítása a cél és a tervek szerint a következő öt évben nyolc saját működtetésű kávézót indít el a társaság.
Szerda
2013.05.22.
Megnyitotta második budapesti üzletét az új gyorséttermi szegmens meghonosítására törekvő Bite Bakery Café.
 

A BITE Bakery Café termékei a helyszínen frissen dagasztott tésztából készülnek, a vendégek szeme láttára formázzák, ízesítik és sütik készre azokat. Saját fejlesztésű joghurtcsapolójával az étteremhálózat hazai gazdálkodók által előállított, organikus szörpökkel ízesített őrségi joghurtot is kínál a vendégeknek. A kialakított technológia révén az üzletek folyamatosan tudnak friss készterméket kínálni, miközben a kiszolgálási idő megfelel a gyorséttermi körben elvártnak.

A BITE Bakery Café hálózat idén februárban indította el hálózatát, amit közel másfél éves tervezés és előkészítés előzött meg - ez idő alatt a társaság piackutatásokat végzett, illetve több mint 200 receptúrát tesztelt le a végleges változatok kialakításáig. - „Az indulás óta már bővítettük is a kínálatunkat, a vevői visszajelzések alapján elmondható, hogy nagy sikert arattak a magyar ízlésvilágnak megfelelő perecek, és foszlós csigák” - mondta el Pólus András a Bite Bakery Café vezetője.

A februárban elindított első étterem sikeres debütálását követően a magyar vállalkozás egy hónapos előkészítéssel alakította ki újabb üzletét a budapesti belvárosban, az Astoriánál. - „Az első üzletünk sikere bebizonyította, hogy van kereslet a minőségi, hazai pékáruk iránt, a helyben, friss alapanyagból készülő perecekkel és csigákkal, a frissen csapolt joghurttal és a kávékkal egy új, népszerű kategóriával jelentünk meg a hazai piacon” – emelte ki Pólus András.

A BITE Bakery Café számára egy új gyorséttermi szegmens meghonosítása a cél és a tervek szerint a következő öt évben nyolc saját működtetésű kávézót indít el a társaság. - „ Egy jó minőségű magyar élelmiszer megjelenése a gyorséttermek kínálatában egyszerű és innovatív ötlet, amely épít a cég tapasztalataira, kapacitásaira, emellett ésszerű mértékű beruházással megvalósítható és a tervek szerint már néhány éven belül üzleti megtérülést képes biztosítani” – összegzett egy korábbi sajtóközleményben Csuhaj V. Imre, az üzletfejlesztési terveket 49 millió forintos befektetéssel támogató Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt. elnök-vezérigazgatója.


népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.