2013.05.22.

Friss perec és csapolt joghurt

Megnyitotta második budapesti üzletét az új gyorséttermi szegmens meghonosítására törekvő Bite Bakery Café.

A BITE Bakery Café termékei a helyszínen frissen dagasztott tésztából készülnek, a vendégek szeme láttára formázzák, ízesítik és sütik készre azokat. Saját fejlesztésű joghurtcsapolójával az étteremhálózat hazai gazdálkodók által előállított, organikus szörpökkel ízesített őrségi joghurtot is kínál a vendégeknek. A kialakított technológia révén az üzletek folyamatosan tudnak friss készterméket kínálni, miközben a kiszolgálási idő megfelel a gyorséttermi körben elvártnak.

perec Fotó BITE bakery café

A BITE Bakery Café számára egy új gyorséttermi szegmens meghonosítása a cél és a tervek szerint a következő öt évben nyolc saját működtetésű kávézót indít el a társaság.

A BITE Bakery Café hálózat idén februárban indította el hálózatát, amit közel másfél éves tervezés és előkészítés előzött meg - ez idő alatt a társaság piackutatásokat végzett, illetve több mint 200 receptúrát tesztelt le a végleges változatok kialakításáig. - „Az indulás óta már bővítettük is a kínálatunkat, a vevői visszajelzések alapján elmondható, hogy nagy sikert arattak a magyar ízlésvilágnak megfelelő perecek, és foszlós csigák” - mondta el Pólus András a Bite Bakery Café vezetője.

A februárban elindított első étterem sikeres debütálását követően a magyar vállalkozás egy hónapos előkészítéssel alakította ki újabb üzletét a budapesti belvárosban, az Astoriánál. - „Az első üzletünk sikere bebizonyította, hogy van kereslet a minőségi, hazai pékáruk iránt, a helyben, friss alapanyagból készülő perecekkel és csigákkal, a frissen csapolt joghurttal és a kávékkal egy új, népszerű kategóriával jelentünk meg a hazai piacon” – emelte ki Pólus András.

A BITE Bakery Café számára egy új gyorséttermi szegmens meghonosítása a cél és a tervek szerint a következő öt évben nyolc saját működtetésű kávézót indít el a társaság. - „ Egy jó minőségű magyar élelmiszer megjelenése a gyorséttermek kínálatában egyszerű és innovatív ötlet, amely épít a cég tapasztalataira, kapacitásaira, emellett ésszerű mértékű beruházással megvalósítható és a tervek szerint már néhány éven belül üzleti megtérülést képes biztosítani” – összegzett egy korábbi sajtóközleményben Csuhaj V. Imre, az üzletfejlesztési terveket 49 millió forintos befektetéssel támogató Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Friss perec és csapolt joghurt

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank