Recept a sikeres üzlethez

A franchise-partnerek akár 4 nyelven (angol, francia, spanyol és német) is szervezhetnek tanfolyamokat a kisgyermekek számára.
Hétfő
2013.05.13.
A Kids Club szeptemberig csatlakozó partnerei kedvezményes belépési díj mellett vehetik át a kulcsrakész üzleti koncepciót.
 

A Magyarországon 1993 óta sikerrel működő Kids Club (LCF Clubs Központ) nyelviskola hálózat egy világszerte bevált módszert és kulcsrakész megoldásokat kínál vállalkozóknak, nyelvtanároknak, nyelviskoláknak, tanítóknak, óvónőknek, magánóvoda- és családi napközi-vezetőknek. A magyarországi fennállásának 20. évfordulóját idén ünneplő franchise hálózat speciális promócióival és kedvezményes belépési díjjal várja a csatlakozásban érdekelteket.

A franchise központ, a kipróbált koncepción túl marketinget, képzéseket és folyamatos támogatást is biztosít a csatlakozó partnerek számára, ráadásul mindezt – a szeptemberig tartó promóció értelmében – kedvezményes belépési és franchise díjak mellett.
- "Alapvetően azért érdemes hozzánk csatlakozni, mert a mi franchise-rendszerünkben nagyobb esély van a vállalkozást sikerre vinni, mint egyedül. Hogy miért? Egyrészt több évtizedes hazai és nemzetközi tapasztalat áll mögöttünk. Másrészt a világ számos országában kipróbált és bevált módszertan biztosítja az eredményességet. A csatlakozással partnereink egy jól működő rendszer részeivé válhatnak. Nemcsak kulcsrakész megoldást biztosítunk számukra, hanem egy nemzetközileg sikeres, hatékony és komplex nyelvoktatási módszert és egy ismert márkanevet is. Mindemellett útmutatást és támogatást nyújtunk a tanfolyamok szervezéséhez és vezetéséhez is" – mondta el Jamrik Márta, az angliai központú rendszer magyarországi ügyvezető igazgatója.

A franchise-partnerek akár 4 nyelven (angol, francia, spanyol és német) is szervezhetnek tanfolyamokat a kisgyermekek számára. Hozzáférhetnek a világszerte rendkívül népszerű innovatív online-játéktárhoz is, aminek segítségével a gyerekek otthon is minden nap találkozhatnak a kiválasztott idegen nyelvvel. Nyelviskoláik hatékonysága és népszerűsége arra épül, hogy kiemelt szerepet kap a közösségi jelleg, valamint hogy klubjaikban többet nyújtanak, mint egy szimpla nyelvtanfolyam. Az LCF Kids Club franchise partnerei az évközi nyelvtanfolyamok mellett nyári táborokat, karácsonyi és húsvéti szünidei tanfolyamokat, színjátszást és mozgásos foglalkozásokat is szervezhetnek idegen nyelven a gyerekek számára.

Hazánk egyik első gyermeknyelvoktató franchise-rendszerének, Az LCF Kids Clubnak az a titka, hogy könnyen átlátható, egymásra épülő tananyaggal, élményszerű módszertannal oktatja már 6 hónapos kortól a gyerekeket, és ehhez módszertani és marketingképzést, percről percre kidolgozott tanári kézikönyveket és színes, egyedi szemléltető anyagokat biztosít. – "A személyes atmoszférát erősíti, hogy az LCF Clubsnál coaching típusú vezetési szemlélet uralkodik. Így franchise-képviselőink bármikor kérhetik a támogatásunkat, és hatékonyságuk növelése érdekében igénybe vehetnek business coaching üléseket" – mondta el Jamrik Márta és kiemelte azt is, hogy emellett folytonos személyes és online támogatást nyújtanak, és évente több alkalommal rendeznek workshopokat, tematikus képzéseket.