2013.05.09.

Franchise az állatok szerelmeseinek

A hazai mester partner megtalálásával belép a magyar piacra a szuperprémium állateledeleket kínáló Husse.

Az 1987-ben, Stockholmban alapított Husse vállalkozás mára Európa vezető állateledel házhozszállítási rendszerévé nőtte ki magát. A svéd franchise hálózat - közel 750 franchise partnerrel együttműködve - 40 országban van jelen innovatív üzleti koncepciójával. A vállalat közvetlen módon működik, ami azt jelenti, hogy a franchise partnerek saját, egyedien kialakított Husse autóikkal egyenesen a végső felhasználók ajtajához szállítják a termékeket, és nem nagykereskedők bevonásával vagy márkaüzleteken keresztül értékesítik azokat.

Husse flotta Fotó Husse

A házhozszállítási rendszernek köszönhetően a kutya- és macskatartóknak, tenyésztőknek, kozmetikusoknak, kutyaiskoláknak és kisállat gondozóknak el sem kell mozdulniuk kedvenceik mellől.

A magyarországi piac nagy előnye a Husse számára, hogy rengetegen vannak az állatbarátok, állattartók és gondozók. - „A 2012-ben 30 milliárdosra becsült magyarországi piac nagy és továbbra is növekszik. Kapcsolatban állunk több állateledel beszállítóval és forgalmazóval is, és azt látjuk, hogy az állattartók keresik a szuperprémium kategóriás termékeket” – mondta el a magyarországi hálózat fejlesztéséért felelős Galló Szilvia. A vásárló számára ingyenes termék-házhozszállítási rendszernek köszönhetően a kutya- és macskatartóknak, tenyésztőknek, kozmetikusoknak, kutyaiskoláknak és kisállat gondozóknak el sem kell mozdulniuk kedvenceik mellől.

A cég tervei szerint fokozatosan építik ki franchise hálózatukat Magyarországon. Első lépésben egy-egy franchise partner megtalálása a cél minden megyéből, valamint a fővárosi kerületekből. – „Idővel az egész országot szeretnénk lefedni megyénként legalább egy, valamint Budapesten kerületenként egy-egy franchise partner bevonásával. A franchise megállapodás értelmében partnereink kizárólagos értékesítési jogot szereznek a Husse termékekre az adott régióban.” – Galló Szilvia.

Azoknak, akik gondolkoznak a Husse régiós értékesítési jogának megszerzésén, mindössze egy saját piros és/vagy matricázható autóval, állandó mobiltelefon- és internet elérhetőséggel, valamint egy kis (min. 15 m2 területű) tároló helyiséggel kell rendelkezniük a partnerré váláshoz. A központ pedig gondoskodik a Husse márkanévről és image-ről, a termékek fejlesztéséről, képzésekről, a kipróbált üzleti gyakorlatok átadásáról és általában, a franchise partnerek folyamatos támogatásáról.

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank